Πλατινί: «Ο Ινφαντίνο πρέπει να παραιτηθεί»

Πλατινί: «Ο Ινφαντίνο πρέπει να παραιτηθεί»

Δριμεία επίθεση στον Τζιάνι Ινφαντίνο εξαπέλυσε ο Μισέλ Πλατινί, κατηγορώντας τον πως θα χρησιμοποιούσε αθέμιτα μέσα για να διατηρήσει τη θέση του στην ηγεσία της FIFA

Platini
Σε νέες καταγγελίες κατά του Τζιάνι Ινφαντίνο προχώρησε ο Μισέλ Πλατινί σε συνέντευξή του στο ελβετικό περιοδικό «Illustre».

Ο πρώην πρόεδρος της UEFA και υποψήφιος για την προεδρία της FIFA στις προηγούμενες εκλογές -πριν αποσυρθεί η υποψηφιότητά του λόγω οικονομικού σκανδάλου που ενεπλάκη- κατηγόρησε τον Ινφαντίνο για χρήση αθέμιτων μέσων στις προηγούμενες εκλογές, ενώ αναφέρθηκε και στις επαφές του με τον Ελβετό γενικό εισαγγελέα, Μίχαελ Λάουμπερ.

Μάλιστα, έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο του Ελβετού που τον απέκλεισε από την διεκδίκηση της προεδρίας της FIFA.

Platini2


«Ο Ινφαντίνο και ο Λάουμπερ θεωρούν τους εαυτούς τους άτρωτους και υπεράνω του νόμου. Ο Λάουμπερ γνωρίζει ότι έχει ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή. Κατά τη γνώμη μου ο Ινφαντίνο πρέπει να παραδώσει τη θέση του», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Το πρόβλημα είναι ότι έγινε πρόεδρος της FIFA χάρη σε έναν έξυπνο συνδυασμό των περιστάσεων, χωρίς να έχει κάποια αξιοπιστία. Είναι προφανές πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διατηρήσει αυτή τη θέση».

Επιπλέον, συμπλήρωσε: «Το 2016 θα είχα κερδίσει την προεδρία της FIFA με μεγάλη πλειοψηφία, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Φαίνεται πως ο Τζιάνι Ινφαντίνο κατέβαλλε προσπάθειες από το καλοκαίρι του 2015 για να διαβεβαιώσει πως θα αποκλειστώ από τη διεκδίκηση της θέσης».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ουάρντα: «Εχω πρόταση από Ολυμπιακό, θέλω εξωτερικό»

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο της Άρσεναλ ο Μπα, κοστολογείται στα 20 εκατ. ευρώ!

ΑΕΚ: Αρνητικά και τα νέα τεστ των παικτών για κορωνοϊό

La Liga: Ελάχιστο το ρίσκο μετάδοσης του κορωνοϊού ανάμεσα στους παίκτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης