Premier League: «Όχι» του δήμαρχου Λονδίνου για ματς στην πρωτεύουσα

Premier League: «Όχι» του δήμαρχου Λονδίνου για ματς στην πρωτεύουσα

Αρνητικός στην διεξαγωγή αγώνων της Premier League στο Λονδίνο τις πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου εμφανίστηκε ο δήμαρχος της αγγλικής πρωτεύουσας, Σαντίκ Καν φοβούμενος νέα έξαρση του κορωνοϊού

Sadiq’s London: Knife crime, gun crime, theft, burglary, rape, homicide all massively up!
Η βρετανική κυβέρνηση άναψε το «πράσινο φως» για επανέναρξη της Premier League από τον Ιούνιο και συμφώνησε, όπως και η αστυνομία, για την διεξαγωγή των αγώνων στις φυσικές έδρες των ομάδων και όχι σε ουδέτερα γήπεδα.

Υπάρχουν, όμως, και σημαντικές αντίθετες φωνές, όπως αυτή του δημάρχου του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, ο οποίος θεωρεί ότι, λόγω της επέλασης του κορονοϊού, είναι πρώιμο να διεξαχθούν παιχνίδια στην πρωτεύουσα.

Και, παρ' ότι τον τελευταίο λόγο τον έχει η κυβέρνηση, ο λόγος του δημάρχου του Λονδίνου παίζει σημαντικό ρόλο, αφού μιλάμε για την έδρα των Άρσεναλ, Τότεναμ και Τσέλσι, αλλά και της Γουότφορντ, η οποία εδρεύει στα περίχωρα.

Από τα 92 εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν, τα 22 είναι να διεξαχθούν στο Λονδίνο, με εκπρόσωπο της δημοτικής αρχής να υποστηρίζει ότι ο Καν θεωρεί πολύ πρώιμη την συζήτηση για παιχνίδια στην πρωτεύουσα, αφού ο ιός Covid-19 εξακολουθεί να αφαιρεί εκατοντάδες ζωές καθημερινά.

Κλείσιμο
«Ως φίλαθλος της Λίβερπουλ, σαφώς και ο Σαντίκ θέλει να επιστρέψει η Premier League. Αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο όταν είναι ασφαλές και δεν μπορεί να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση για το εθνικό σύστημα υγείας» επισήμανε ο εκπρόσωπος στην εφημερίδα «Evening Standard».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Yπoυργείο υγείας Ιταλίας: «Στο πρώτο κρούσμα, σταματάει η Serie A»

Μεγάλη κόντρα στη Super League 1 για τα τηλεοπτικά και την αντίδραση Ολυμπιακού και Άρη

Premier League: Έτοιμη για επιστροφή, στα γήπεδα των ομάδων τα ματς

Super League 1: Η τοποθέτηση Αλαφούζου και το ποσοστό από το στοίχημα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης