Κεγκέρογλου στον ΘΕΜΑ 104,6: Στη δικαιοσύνη γίνονται πράματα και θάματα

Κεγκέρογλου στον ΘΕΜΑ 104,6: Στη δικαιοσύνη γίνονται πράματα και θάματα

Η απαξίωση της δικαιοσύνης πρέπει να τερματιστεί γιατί ο πολίτης χάνει κάθε μέρα την εμπιστοσύνη του στον θεσμό, τόνισε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ

kegke
Την άποψη ότι η απαξίωση της δικαιοσύνης που αυτό το διάστημα δέχεται πλήγματα διότι αποκαλύπτονται πράγματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της, πρέπει να τερματιστεί γιατί ο πολίτης χάνει κάθε μέρα την εμπιστοσύνη του όχι μόνο στους πολιτικούς λόγω γεγονότων που έχουν προηγηθεί αλλά σε θεσμούς όπως η δικαιοσύνη, εξέφρασε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ Bασίλης Κεγκέρογλου.

Όπως ανέφερε ο κ. Κεγκέρογλου, όντας και ο ίδιος μέλος της προανακριτικής επιτροπής για τον Παπαγγελόπουλο, «θα είναι για μένα χρήσιμο, όποιο αποτέλεσμα και αν βγει σε σχέση με την ενδεχόμενη εμπλοκή του κ. Παπαγγελόπουλου σε παραδικαστικό, ανεξάρτητα από αυτό, θα είναι χρήσιμο για τη χώρα για να δούμε πως η δικαιοσύνη, οι θεσμοί που έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν πραγματικά προβλήματα, τελικά ή δεν αφήνονται ή για διάφορους λόγους ξεστρατίζουν και μπλέκουν με τις πολιτικές σκοπιμότητες. Αυτό πρέπει να είναι το μεγάλο δίδαγμα. Μαθαίνουμε ότι γίνονται πράματα και θάματα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης