Τσίπρας για πορεία Πολυτεχνείου: Όσοι είχαν υπολογίσει ότι θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ ας το ξανασκεφτούν

Τσίπρας για πορεία Πολυτεχνείου: Όσοι είχαν υπολογίσει ότι θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ ας το ξανασκεφτούν

«Οι αντιδράσεις τους σήμερα, στις ανακοινώσεις και στα πρωτοσέλιδά τους, δείχνουν ότι ξαφνιάστηκαν και ενοχλήθηκαν», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Facebook, σχολιάζοντας τη μαζικότητα της πορείας

siapds
«Όσοι είχαν υπολογίσει ότι με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας, ας το ξανασκεφτούν. Και ας είναι τουλάχιστον πιο ψύχραιμοι, γιατί όσο δείχνουν πόσο τους ενοχλεί τόσο μας επιβεβαιώνουν ότι πορευόμαστε σωστά», τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή σημερινές αντιδράσεις σε ανακοινώσεις και πρωτοσέλιδα, σχετικά με τη χθεσινή πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
«Δείχνουν ότι ξαφνιάστηκαν και ενοχλήθηκαν», σχολιάζει ο πρώην πρωθυπουργός.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Χθες πάνω από 40.000 πολίτες, στη πλειοψηφία τους νέοι, έδωσαν απάντηση στον αυταρχισμό, τη καταστολή αλλά και στην ολομέτωπη επίθεση των ιδεολογικών μηχανισμών του νέου ‘’επιτελικού’’ κράτους στη δημοκρατική συλλογική μνήμη και συνείδηση του λαού μας.

Οι αντιδράσεις τους σήμερα, στις ανακοινώσεις και στα πρωτοσέλιδά τους, δείχνουν ότι ξαφνιάστηκαν και ενοχλήθηκαν. Ορθώς θα έλεγα, γιατί είχαν στήσει σκηνικό πολέμου με ‘’μπαχαλακηδες’’, αλλά ξαφνικά χθες τους προέκυψε η πρώτη μεγάλη μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση, τέσσερις μόλις μήνες μετά τις εκλογές.

Όσοι είχαν υπολογίσει ότι με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας, ας το ξανασκεφτούν. Και ας είναι τουλάχιστον πιο ψύχραιμοι, γιατί όσο δείχνουν πόσο τους ενοχλεί τόσο μας επιβεβαιώνουν ότι πορευόμαστε σωστά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης