Τσίπρας για πορεία Πολυτεχνείου: Θα είμαστε εκεί

Τσίπρας για πορεία Πολυτεχνείου: Θα είμαστε εκεί

«Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας» γράφει ο Αλέξης Τσίπρας

tsipas-mic
Ανάρτησή στο Facebook για την φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου έκανε το πρωί της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας γράφοντας, μεταξύ άλλων, ότι «θα είμαστε εκεί» καθώς θα είναι και ο ίδιος παρών στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Το Σάββατο το είχε προαναγγείλει ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρίγας σε ανάρτησή του στο Twitter.



Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα έχει ως εξής:

46 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, θυμόμαστε, την έφοδο των παιδιών του Νοέμβρη στον ουρανό και τιμούμε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία. Αλλά και όλες και όλους εκείνους που είπαν το μεγάλο «Όχι» στην αμερικανοκίνητη χούντα, όταν αυτό το «Όχι» κόστιζε διωγμούς, βασανιστήρια, φυλακίσεις, εξορίες.

Φέτος έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε εκεί.

Όχι μόνο γιατί οι παλιοί υμνητές της χούντας δε βρίσκονται πια μόνο στο περιθώριο αλλά και σε κυβερνητικούς θώκους να ομνύουν στη κανονικότητα.

Ούτε μόνο γιατί η άγρια καταστολή αναβαθμίζεται σε κυβερνητική στρατηγική αναγκαστικότητας.

Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας.

Κλείσιμο

46 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, θυμόμαστε, την έφοδο των παιδιών του Νοέμβρη στον ουρανό και τιμούμε όσους...

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης