ΝΔ: Στον ΣΥΡΙΖΑ θρηνούν για τον Αμαζόνιο, αλλά γεμίζουν την Αθήνα με αφίσες

ΝΔ: Στον ΣΥΡΙΖΑ θρηνούν για τον Αμαζόνιο, αλλά γεμίζουν την Αθήνα με αφίσες

Επίθεση του κυβερνώντος κόμματος κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αφισοκόλληση στο κέντρο της Αθήνας και τις συνέπειές της για το περιβάλλον

afisa_syriza
«Οι ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ξεχειλίζουν από περιβαλλοντική ευαισθησία. Θρηνούν για τον Αμαζόνιο και την κλιματική αλλαγή και την ίδια στιγμή γεμίζουν με αφίσες τους δρόμους της Αθήνας!», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Όπως και ως κυβέρνηση που μιλούσαν για το περιβάλλον και πως ως αντιμνημονιακοί θα μάζευαν τα σκουπίδια αλλιώς, τελικά άφησαν την Ελλάδα καταδικασμένη με πρόστιμα από την ΕΕ για παραβίαση περιβαλλοντικών κανόνων!», συνεχίζει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Φαίνεται ότι για τον κ. Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ το περιβάλλον έχει αξία ως σύνθημα ή ως ταμπέλα στη νέα μαρκίζα του κόμματός τους μήπως κερδίσουν ψήφους».

Σε υστερόγραφο το κυβερνών κόμμα υπενθυμίζει ότι η Νέα Δημοκρατία στην προεκλογική περίοδο «δεν έκανε αφισοκόλληση σεβόμενη το περιβάλλον και τις αρχές της». Στην ανακοίνωση της ΝΔ επισυνάπτονται φωτογραφίες με τις αφίσες από το κέντρο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης