Κατρούγκαλος για Novartis: Μεσοβέζικη η λύση του κ. Μητσοτάκη με προανακριτική μόνο για τον κ. Παπαγγελόπουλο

Κατρούγκαλος για Novartis: Μεσοβέζικη η λύση του κ. Μητσοτάκη με προανακριτική μόνο για τον κ. Παπαγγελόπουλο

«Όταν υπάρχουν σκιές πρέπει να ερευνώνται όσο ψηλά κι αν είναι κανείς», είπε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ 

giorgos-katrougalos-tourkia_0
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στον Γιάννη Πρετεντέρη, έκανε λόγο για μεσοβέζικη λύση και υποχώρηση του κ. Μητσοτάκη στο θέμα της Novartis, σχολιάζοντας την επιλογή της κυβερνητικής πλειοψηφίας να μην παραπέμψει τον Αλέξη Τσίπρα σε προανακριτική επιτροπή.

«Όταν υπάρχουν σκιές πρέπει να ερευνώνται όσο ψηλά κι αν είναι κανείς», πρόσθεσε ο κ. Κατρούγκαλος, εκτιμώντας ότι στο μυαλό του κ. Μητσοτάκη δεν υπάρχει σκευωρία, αλλά δεν θέλει να αδειάσει ξανά τον κ. Σαμαρά.

Κατά τον κ. Κατρούγκαλο υπάρχουν δύο καθαρές λύσεις όπως είπε, ή δεν υπήρξε σκευωρία και αυτή η ιστορία (η τωρινή) είναι σκευωρία για να δημιουργήσουμε σκευωρία β βαθμού ή υπήρχε πράγματι σκευωρία στην οποία δε μπορούσε να είναι εμπλεκόμενος μόνο ο κ. Παπαγγελόπουλος αλλά έπρεπε να είναι και ο πρώην πρωθυπουργός όπως έλεγε ο κ. Σαμαράς, ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Βενιζέλος.

Ο κ. Κατρούγκαλος, τέλος, ανέπτυξε τον εξής ισχυρισμό: «Εμείς λέμε ότι δεν υπήρχε σκευωρία αλλά σκάνδαλο. Εσείς που λέτε ότι υπάρχει σκευωρία, είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι μόνος του ο κ. Παπαγγελόπουλος του ήρθε επιφοίτηση και πήγε να την κάνει;».


2019.09.20 ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ - ΓΙΑ ΝΟΒΑΡΤΙΣ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης