Στην Αθήνα ο Αμερικανός γερουσιαστής Μενέντεζ - Συναντήθηκε με τον υπουργό Άμυνας Αποστολάκη

menendez_pyatt_apostolakis

Στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας βρέθηκε ο Ρόμπερτ Μενέντεζ, επικεφαλής των Δημοκρατικών στην πανίσχυρη επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων της αμερικανικής Γερουσίας συνοδευόμενος από τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Αμερικανός γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, επικεφαλής των Δημοκρατικών στην πανίσχυρη επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ. Ο Ρόμπερτ Μενέντεζ, συνοδευόμενος από τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, επισκέφθηκε το στρατόπεδο Παπάγου και συναντήθηκε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Βαγγέλη Αποστολάκη.
menendez07

«Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των διμερών σχέσεων και του περιβάλλοντος ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή» σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τις συνομιλίες Αποστολάκη-Μενέντεζ.

Πριν επισκεφθεί την Αθήνα, ο Δημοκρατικός γερουσιαστής είχε ταξιδέψει στην Κύπρο.
menendez06

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόμπερτ Μενέντεζ μαζί με τον Ρπουμπλικανο γερουσιαστή Μάρκο Ρούμπιο έχουν συντάξει νομοθέτημα με τίτλο «Νομοσχέδιο για την Ασφάλεια και την Ενεργειακή Συνεργασία στην Ανατολική Μεσόγειο του 2019», το οποίο εισάγει μια σειρά από πρωτοβουλίες που αποσκοπούν να ενισχύσουν την αμερικανική στήριξη στην τριμερή συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ. Υπό αυτό το πρίσμα, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση της εταιρικής σχέσης στους τομείς της ασφάλειας και της ενέργειας.
menendez05

Το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου εισηγείται την άρση του εμπάργκο πώλησης αμερικανικών όπλων στην Κύπρο, την καταγραφή των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο, ενώ παροτρύνει την αμερικανική κυβέρνηση να εμποδίσει την παράδοση των μαχητικών αεροσκαφών 5ης γενιάς τύπου F-35 στην Τουρκία.
ΣΧΟΛΙΑ (1)

@

Πατριώτες συνέλληνες της διασποράς, σώστε την πατρίδα από τους απατεώνες μπολσεβίκους, από τα ορφανά του Στάλιν !!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

polakis_vouli-2_large

Τι είπε ο πρώην υφυπουργός Υγείας για τις φωτογραφίες που τον έδειχναν να καπνίζει στο υπουργείο - «Αν θέλετε να είστε ριζοσπαστικοί για το κάπνισμα γιατί δεν βάζετε μάθημα στα σχολεία για την απαγόρευση του καπνίσματος; » αναρωτήθηκε

keramews3

Η υπουργός Παιδείας παρουσίασε στη Βουλή τις δύο τροπολογίες για τον διπλασιασμό των πιστώσεων για προσλήψεις αναπληρωτών και τους σημαιοφόρους - «Δίνουμε έναν αγώνα της προσπάθειας έναντι της ισοπέδωσης»

1