Μετά τον Λαφαζάνη καλούν σε απολογία και τον Λεουτσάκο

Μετά τον Λαφαζάνη καλούν σε απολογία και τον Λεουτσάκο

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει διώξεις με ακροδεξιό πρόσημο από μια δήθεν αριστερή κυβέρνηση – Εξηγήσεις καλείται να δώσει ο Στάθης Λεουτσάκος από το περιβόητο «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» 

leoutsakos_mat
Για «διώξεις με ακροδεξιό πρόσημο από μια δήθεν αριστερή κυβέρνηση με την «υπογραφή» του Αλ. Τσίπρα και των συν αυτώ» κάνει λόγο η Λαϊκή Ενότητα, καθώς όπως αναφέρει, το περιβόητο «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» καλεί τον συντονιστή της ΠΓ της ΛΑΕ να δώσει εξηγήσεις για τη δράση του στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών.

«Δεν έχουν τέλος οι διώξεις εναντίον των αγωνιστών της ΛΑΕ και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών. Το περιβόητο «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» καλεί, καθημερινά πλέον, αγωνιστές στην ΓΑΔΑ για να δώσουν «εξηγήσεις», δηλαδή να απολογηθούν επειδή αγωνίζονται ενάντια στη διαρκώς εντεινόμενη λεηλασία της λαϊκής περιουσίας και στην υφαρπαγή πρώτων κατοικιών από τους ασθενέστερους οικονομικά», αναφέρει η ΛΑΕ.

«Ο Στ. Λεουτσάκος κλήθηκε να παραβρεθεί στην ΓΑΔΑ την Παρασκευή 1η Μαρτίου, για «εξηγήσεις» σε σχέση με τις καταηγορίες, που του έχουν απαγγελθεί και οι οποίες (έλεος!) αφορούν τον μισό ποινικό κώδικα.

Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να τρομοκρατήσουν και να καταστείλουν το κίνημα.

Δεν θα τους περάσει.

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει τον πρωτοφανή αυταρχισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Κλείσιμο
Απαιτεί την άμεση παύση των διώξεων

Η Τρομοκρατία με την «υπογραφή» του Αλ. Τσίπρα δεν θα περάσει», καταλήγει η ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης