Καμμένος: Nιώθω προδομένος από τον Τσίπρα - Μου είπε ψέματα δύο φορές για τα Σκόπια

Καμμένος: Nιώθω προδομένος από τον Τσίπρα - Μου είπε ψέματα δύο φορές για τα Σκόπια

Η Συμφωνία των Πρεσπών θα μπλοκαριστεί στο Συμβούλιο Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών δηλώνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ  σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα»

kammenos_tsipras
Ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας επιτέθηκε κατά πάντων, χαρακτηρίζοντας τον Νίκο Κοτζιά, «διακινητή της τσάντας του Γιώργου Παπανδρέου», δήλωσε ότι αισθάνεται προδομένος από τον Αλέξη Τσίπρα και προέβλεψε πως η Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα περάσει αλλά θα μπλοκαριστεί στο Συμβούλιο Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών...

Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας  στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα» τόνισε μεταξύ άλλων: «Φεύγω από την κυβέρνηση τώρα που έρχεται η Συμφωνία των Πρεσπών από τα Σκόπια στην Αθήνα» διευκρινίζοντας πως δεν μπορούσε να φύγει από την κυβέρνηση το καλοκαίρι, εξηγώντας πως «η συγκεκριμένη συμφωνία είναι διάτρητη διότι καταργεί το erga omnes και δεν έχει επικύρωση από τον πρόεδρο των Σκοπίων».

Καμμένος για Ζουράρη, για τη συμφωνία των Πρεσπών

Ο κ Καμμένος χαρακτήρισε τη συμφωνία των Πρεσπών «κουρελόχαρτο» και αποκάλυψε μάλιστα πως «η συμφωνία θα σταματήσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ακόμη κι αν περάσει από Σκόπια και Ελλάδα»

Ο κ Καμμένος ισχυρίστηκε ότι η Συμφωνία Κοτζιά που υπογράφηκε στις Πρέσπες δεν είναι ίδια με αυτή που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή!

«Ο διακινητής της τσάντας του Γιωργάκη ο Κοτζιάς»

Κλείσιμο
Πολύ σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ για το Νίκο Κοτζιά τον οποίο χαρακτήρισε «διακινητή της τσάντας του Γιωργάκη» και για τον οποίο εξήγησε πως «φαίνεται να είχε δικό του σχέδιο σε ότι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών». Προδομένος δήλωσε ο κ. Καμμένος από τον πρωθυπουργό με τον οποίο συγκυβερνούσε μέχρι πρόσφατα τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι στο θέμα των Σκοπίων δεν του είπε την αλήθεια δύο φορές όταν αρχικά ήταν να συζητηθεί αρχικά το θέμα της Συμφωνίας α) μετά τις εκλογές και δεν έγινε και β) όταν ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι θα ξαναδούν το θέμα το Μάρτιο και έρχεται τώρα στη Βουλή.
Σειρά αποκαλύψεων για το Ίδρυμα Σόρος αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μοίραζε 25 δις ευρώ εδώ και χρόνια σε πολιτικούς έκανε στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» ο Πάνος Καμμένος.

Οι ευθύνες του Προέδρου της Δημοκρατίας και των βουλευτών της ΝΔ

«Έχει προσωπική ευθύνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Εγώ τον συνάντησα και του είπα ότι δεν συμμετέχω πλέον ως κυβερνητικός εταίρος και ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρη. Περιμένω την απάντησή του», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ ενώ συμπλήρωσε «πως οι βουλευτές της ΝΔ έπρεπε ήδη να έχουν αντιδράσει με τη γεωγραφικού προσδιορισμού πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων»

Το θρίλερ των 151 και ο άγνωστος Χ

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πάρει τις 151 ψήφους που θέλει η Κυβέρνηση και αυτή η πιθανότητα να οφείλεται στους ΑΝΕΛ» προανήγγειλε από την εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» και τη «Βεργίνα Τηλεόραση» ο Πάνος Καμμένος, ενώ για τον κ Ζουράρι τόνισε ότι «εάν ο κ Ζουράρις είναι ο 151ος που θα ψηφίσει τη Συμφωνία, πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά».

Βολές και κατά της Ντόρας Μπακογιάννη «έριξε» ο κ Καμμένος από τη Βεργίνα Τηλεόραση λέγοντας πως η κ Μπακογιάννη είναι όνειδος για την πολιτική ζωή του τόπου και ότι του επιτίθεται για λόγους επιχειρηματικών συμφερόντων.

Η συνέντευξη του Πάνου Καμμένου θα προβληθεί σήμερα στις 20.30 από τους δέκτες των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών, Αττικα και Βεργίνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης