Αλεξιάδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν πρέπει να δημιουργούμε εμπόδια στη λειτουργία των δικαστικών

Αλεξιάδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν πρέπει να δημιουργούμε εμπόδια στη λειτουργία των δικαστικών

«Δεν πρέπει να υπάρχει καμία παρέμβαση στη δικαιοσύνη. Αυτή η κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων κυβερνήσεων που έκαναν το ίδιο» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

aleixadis-new1
Σε έμμεση αποδοκιμασία των παρεμβάσεων του Παύλου Πολάκη προχώρησε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο Τρύφων Αλεξιάδης δηλώνοντας ότι «πρέπει να μην δημιουργούμε εμπόδια στη λειτουργία των δικαστικών λειτουργών» αν και πρόσθεσε ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν ακολουθεί το παράδειγμα προηγούμενων που χρησιμοποίησαν ελεγκτικούς μηχανισμούς για να πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

«Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και ειδικά στους οικονομικούς εισαγγελείς και τους εισαγγελείς διαφθοράς που έχουν αναλάβει ένα σημαντικό έργο και να έχουμε εμπιστοσύνη στους μηχανισμούς που στηρίζουν τη δικαιοσύνη διότι οι φορολογικές υπηρεσίες, το ΣΔΟΕ, η οικονομική αστυνομία είναι αυτές που σηρίζουν. Να έχουμε στήριξη και με κανέναν τρόπο να μην δημιουργούμε εμπόδιο στη λειτουργία αυτών των δικαστικών λειτουργών που χρειάζονται στήριξη. Δεν χρειάζονται οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε, δε, ότι «αυτό που πρέπει να κάνουμε ως πολτικό συστήμα είναι όλες αυτές οι υπηρεσίες να λειτουργούν χωρίς πολιτική παρέμβαση όπως γινόταν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επί συγκεκριμένων υποθέσεων. Αυτοί που κουνούν σήμερα το δαχτυλο ξεχνούν το πώς χρησιμοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια οι ελεγκτικοί μηχανισμοί για να πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους».

«Δεν πρέπει να υπάρχει καμία παρέμβαση στη δικαιοσύνη. Αυτή η κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων κυβερνήσεων που έκαναν το ίδιο» επέμεινε ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης