Αναστασιάδης: «Nα μην αγνοηθεί το ΝΑΤΟ εάν διασφαλίσει την κατάργηση τουρκικού στρατού»

Αναστασιάδης: «Nα μην αγνοηθεί το ΝΑΤΟ εάν διασφαλίσει την κατάργηση τουρκικού στρατού»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha Κύπρου, η οποία θα μεταδοθεί την Πέμπτη (23:00) - Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρεται και στη φιλολογία που αναπτύχθηκε μετά το Κραν Μοντανά ότι η Ελληνοκυπριακή πλευρά αποχώρησε από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων

anastasiadi
Εάν το ΝΑΤΟ μπορεί να διασφαλίσει την κατάργηση των εγγυήσεων, των επεμβατικών δικαιωμάτων και της παρουσίας τουρκικού στρατού, είναι ένα ενδεχόμενο που δεν πρέπει να αγνοηθεί, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha Κύπρου, η οποία θα μεταδοθεί την Πέμπτη (23:00).

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρεται στη φιλολογία που αναπτύχθηκε μετά το Κραν Μοντανά ότι η Ελληνοκυπριακή πλευρά αποχώρησε από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, κάνει λόγο για πιέσεις που δέχεται από το ΑΚΕΛ, αλλά και από κάποια έντυπα.

Ο κ. Αναστασιάδης αναφέρεται και στις δηλώσεις της εκπροσώπου του Ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, τις οποίες χαρακτηρίζει «ατυχέστατες».

«Η Κύπρος, ως μικρή χώρα, επιθυμεί να έχει καλές σχέσεις με όλες τις μεγάλες χώρες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι καλές σχέσεις με τη μια από αυτές θα διαλύσουν τις σχέσεις με την άλλη», λέει ο κ. Αναστασιάδης.

Πηγή;ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης