«Παρών» για το γαλάζιο χρίσμα στη Θεσσαλονίκη δηλώνει ο Δημήτρης Κούβελας

«Παρών» για το γαλάζιο χρίσμα στη Θεσσαλονίκη δηλώνει ο Δημήτρης Κούβελας

Ως έμμεση ανακοίνωση της πρόθεσής του να διεκδικήσει το χρίσμα της ΝΔ για το δήμο Θεσσαλονίκης ερμηνεύεται η ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου, γιο του πρώην δημάρχου και υπουργού Σωτήρη Κούβελα με την οποία προσκαλεί τους Θεσσαλονικείς «ν' αλλάξουμε την πόλη μας»

uyrvhyw
Ετοιμος να διεκδικήσει το γαλάζιο χρίσμα για το δήμο Θεσσαλονίκης εμφανίζεται ο  Δημήτρης ΚούβελαςΛίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Μπουτάρη ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, με ανάρτησή του στο Facebook, ο γιος του πρώην δημάρχου της πόλης Σωτήρη κούβελα και δημοτικός σύμβουλος των «Εντάξει» του Σταύρου Καλαφάτη, στην ουσία δηλώνει παρών για τις εξελίξεις στον κεντρικό δήμο.

«Η περίοδος Γ. Μπουτάρη στον δήμο Θεσσαλονίκης έκλεισε. Προσκαλώ τους συμπολίτες μου "Ν' αλλάξουμε την πόλη". Είναι ευθύνη της γενιάς μας», γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Κούβελας, επιλέγοντας να φωτογραφηθεί με το βιβλίο του (έκδοση του 2010) «Ν' αλλάξουμε (την) πόλη».



Ο κ. Κούβελας που φέρεται ότι είναι στα ονόματα τα οποία σκέφτεται επισήμως να στηρίξει η ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης, απευθύνει ευθεία πρόσκληση γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, βάζοντας  την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης στον δημόσιο διάλογο.


ΠΗΓΗ: voria.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης