Δημήτρης Καμμένος για ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τον μπάφο περνάνε όλα

Δημήτρης Καμμένος για ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τον μπάφο περνάνε όλα

«Ήταν όλα σκηνοθετημένα», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφερόμενος στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ για το plan b στο Σκοπιανό - Το γνώριζε ο Τσίπρας, στο κόλπο και οι Αμερικανοί, τόνισε χαρακτηριστικά

kammenos
Μία διαφορετική και άκρως ενδιαφέρουσα οπτική εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, σχολιάζοντας τις αντιπαραθέσεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο, με τη συζήτηση να περιστρέφεται κυρίως γύρω από τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου στις ΗΠΑ για το Σκοπιανό.

Ο Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε πως «ένα ζήτημα υπάρχει στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά νομίζω μετά τον μπάφο περνάνε όλα. Όλα ήρεμα».

Όσο για τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για το plan b στο Σκοπιανό, ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε πως «ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος μας δουλεύουν, καθώς ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για το Plan B που παρουσίασε στους Αμερικανούς ο υπουργός Άμυνας». Τόνισε, δε, πως και η αμερικανική πλευρά γνώριζε τι θα πει ο Πάνος Καμμένος και ότι όλα «ήταν σκηνοθετημένο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης