Ο Καλφαγιάννης της ΠΟΣΠΕΡΤ απαντά σε Φίλη - Κρίμπαλη: «Γεμίζουν τη φαρέτρα του Μητσοτάκη»

20150909181427-img-87641441827015

 Η ΠΟΣΠΕΡΤ υποστηρίζει ότι οι καταγγελίες για «παραδιοίκηση» στην ΕΡΤ προέρχονται από μια ομάδα «εντεταλμένων, θλιβερών και αποτυχημένων» με  ιδιοτελείς στόχους και σκοπούς 

Με μια οργισμένη ανακοίνωση αντέδρασε η ΠΟΣΠΕΡΤ και ο πρόεδρός της Παναγιώτης Καλφαγιάννης στις καταγγελίες που εξαπέλυσαν τις τελευταίες ημέρες ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΕΡΤ Σπύρος Κρίμπαλης σχετικά με τη λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΣΠΕΡΤ φέρει μάλιστα τον τίτλο «Ο ψευτοκαταγγελτικός λόγος των «εντεταλμένων» των θλιβερών και των αποτυχημένων (! ) καθώς όπως σημειώνει οι καταγγελίες για παραδιοίκηση προέρχονται από μια «θλιβερή μειοψηφία» και κατατίθενται «συντονισμένα μαζί με τον Νίκο Φίλη».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται χαρακτηριστικά πως «η ιδιοτέλεια , ο αριβισμός, ο δόλος, το θράσος, το ψέμα, η αχαριστία και η υποκρισία συνθέτουν έναν δήθεν καταγγελτικό λόγο, ο οποίος ακόμα και σε πρώτη ανάγνωση «όλως τυχαίως», συναντά εκείνον του Μητσοτάκη του οποίου οι θέσεις για την ΕΡΤ δεν έχουν αλλάξει καθόλου από την εποχή του πραξικοπήματος του μαύρου».

«Είναι προφανές ότι με το πρόσφατο παραλήρημά του, ο εντεταλμένος αλεξιπτωτιστής και συκοφάντης της ΠΟΣΠΕΡΤ, προσπαθεί να βγάλει τη ρετσινιά του αποτυχημένου από το βιογραφικό του» σημειώνει μεταξύ άλλων για τον κ. Κρίμπαλη.

Σύμφωνα με την ΠΟΣΠΕΡΤ «όταν αυτή η θλιβερή και ισχνή μειοψηφία των ετερόκλητων «Λούθηρων» - «Ροβεσπιέρων» μιλούν για «παραδιοίκηση», «φατρία» , «λαίλαπα Καλφαγιάννη» κλπ, είναι φανερό ότι κοιτάζουν στον καθρέφτη, αφού όλοι γνωρίζουν τι ρόλο έπαιξε ο καθένας αυτής της ομάδας των αποτυχημένων και ξεπεσμένων στο παρελθόν (ή και στο παρόν), ειδικά τότε που πρώτη η ΠΟΣΠΕΡΤ τους κατήγγειλε χαρακτηρίζοντάς τους «παραδιοίκηση» και «τερμίτες της ΕΡΤ» αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τους ιδιοτελείς τους στόχους και σκοπούς (βλ. καταγγελίες για προτάσεις εκπομπών σε εταιρείες συνεργατών τους, για προσλήψεις συνεταίρων - συνεργατών σε θέσεις «προσωπικού σύμβουλου» κλπ)».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ

Ο ΨΕΥΤΟΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ «ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ», ΤΩΝ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ

Στην τελευταία του προσπάθεια να γίνει «διάσημος», ο εν τοις πράγμασι «εντεταλμένος» υπονομευτής της ΕΡΤ κ. Κρίμπαλης, επιβεβαιώνει ότι ο ψευτο-καταγγελτικός λόγος της θλιβερής μειοψηφίας 2-3 «στελεχών» από το σύνολο του επιτελείου της ΕΡΤ και 6-7 «εργαζόμενων» (μερικοί από αυτούς παριστάνουν και τον «συνδικαλιστή»), συντονισμένα μαζί με τον Φίλη και κάποιες «εντεταλμένες πέννες» επιτίθενται στην ΠΟΣΠΕΡΤ με μοναδικό τους όπλο την λάσπη και απώτερο σκοπό την καταδολίευση κάθε προσπάθειας να θωρακιστεί η ΕΡΤ, να αναπτυχθεί και να διασφαλιστεί η εργασία των συναδέλφων μας.

Η ιδιοτέλεια , ο αριβισμός, ο δόλος, το θράσος, το ψέμα, η αχαριστία και η υποκρισία συνθέτουν έναν δήθεν καταγγελτικό λόγο, ο οποίος ακόμα και σε πρώτη ανάγνωση «όλως τυχαίως», συναντά εκείνον του Μητσοτάκη του οποίου οι θέσεις για την ΕΡΤ δεν έχουν αλλάξει καθόλου από την εποχή του πραξικοπήματος του μαύρου.Είναι προφανές ότι με το πρόσφατο παραλήρημά του, ο εντεταλμένος αλεξιπτωτιστής και συκοφάντης της ΠΟΣΠΕΡΤ, προσπαθεί να βγάλει τη ρετσινιά του αποτυχημένου από το βιογραφικό του.

Όταν αυτή η θλιβερή και ισχνή μειοψηφία των ετερόκλητων «Λούθηρων» - «Ροβεσπιέρων» μιλούν για «παραδιοίκηση», «φατρία» , «λαίλαπα Καλφαγιάννη» κλπ, είναι φανερό ότι κοιτάζουν στον καθρέφτη, αφού όλοι γνωρίζουν τι ρόλο έπαιξε ο καθένας αυτής της ομάδας των αποτυχημένων και ξεπεσμένων στο παρελθόν (ή και στο παρόν), ειδικά τότε που πρώτη η ΠΟΣΠΕΡΤ τους κατήγγειλε χαρακτηρίζοντάς τους «παραδιοίκηση» και «τερμίτες της ΕΡΤ» αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τους ιδιοτελείς τους στόχους και σκοπούς (βλ. καταγγελίες για προτάσεις εκπομπών σε εταιρείες συνεργατών τους, για προσλήψεις συνεταίρων - συνεργατών σε θέσεις «προσωπικού σύμβουλου» κλπ).

Ας μας πουν όλοι αυτοί οι άθλιοι συκοφάντες και τροφοδότες της φαρέτρας κάθε Φίλη, Μητσοτάκη, Τζήμερου, Ψαριανού κ.α, πότε , που και πως η ΠΟΣΠΕΡΤ ή ο πρόεδρός της παρενέβη ή επέβαλλε την άποψή του στη διαμόρφωση του προγράμματος, στην ενημέρωση, στην
αξιολόγηση των στελεχών η οπουδήποτε αλλού εκτός του πεδίου του συνδικαλιστικού του καθήκοντος.

Που ήταν όλοι αυτοί όταν η «λαίλαπα Καλφαγιάννη» έβγαζε στη φόρα όλα τα κακώς κείμενα και αποκάλυπτε σκάνδαλα προκαλώντας την επέμβαση του εισαγγελέα και την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, προσώπων που βρέθηκαν στη διοίκηση της ΕΡΤ και διασπάθιζαν τα χρήματα του ελληνικού λαού;

Γιατί άραγε αποκρύπτουν ότι ένας της «ομάδας» τους είναι και σήμερα μάρτυρας υπεράσπισής των υπόδικων διασπαθιστών;

Όταν οι εχθροί του συνδικαλισμού, λασπολογούν και επιτίθενται στην ΠΟΣΠΕΡΤ με τέτοια χαρακτηριστικά ,περιεχόμενο και ποιότητα, τότε ένα πράγμα αποδεικνύεται, ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ και το προεδρείο της είναι στο σωστό συνδικαλιστικό δρόμο που δεν είναι άλλος από την υπεράσπιση των δικαιωμάτων κάθε εργαζόμενου και τη θωράκιση της ΕΡΤ από κάθε «πολιτικό», «σουπιά» , «καρχαρία» ή «προβοκάτορα»

ΣΧΟΛΙΑ (16)

toy Tzimerou

"Ας μας πουν όλοι αυτοί οι άθλιοι συκοφάντες και τροφοδότες της φαρέτρας κάθε Φίλη, Μητσοτάκη, Τζήμερου, Ψαριανού κ.α..." Καλφαγιάννη, παλληκάρι μου, γιατί σε ενοχλώ τόσο πολύ; Εγώ έχω τα καλύτερα σχέδια για σας. Δεν θα την έκλεινα την ΕΡΤ. Θα σας την χάριζα! Τι πιο σοσιαλιστικό! Πόσα έσοδα έχετε τον χρόνο από διαφημίσεις; 14 εκατομμύρια; Δικά σας. Με αυτά θα πορευτείτε. Θα πληρώσετε μισθους, λειτουργικά έξοδα, παραγωγές. Χαράτσι στον πολίτη για να παίζεις εσύ τον εργατοπατέρα - με τα δικά μου λεφτά - τέλος! Κι επειδή προφανώς με διαβάζεις, για δώσε και μερικές απαντησούλες στα εξής που έχω γράψει πολλές φορές, αλλά εκεί κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο, ε; - Τα μηχανήματα με τα οποία λειτουργείς την EΡΤopen, ανήκουν στην ΕΡΤ - ναι ή όχι; - Οι τεχνικοί που δουλεύουν στην ΕΡΤopen πληρώνονται από την ΕΡΤ - ναι ή όχι; - Το κτήριο στο οποίο στεγάζεται η ΕΡΤopen ανήκει στην ΕΡΤ - ναι ή όχι; - Αφού λειτουργεί πια η ΕΡΤ, γιατί συνεχίζει να εκπέμπει η ΕΡΤopen; Μήπως για τον λόγο που όλοι φανταζόμαστε; Αν δεν ξέρεις τις απαντήσεις θα σου τις πει ο εισαγγελέας, μαζί με την ποινή, μόλις η Δικαιοσύνη πάψει να είναι υποχείριο της συριζαϊκής συμμορίας. Υπομονή, συνδικαλισταρά μου. Η μέρα εκείνη δεν θ' αργήσει.

Jason

Ο Τζήμερος είναι ο μόνος που αξίζει την ψήφο μας.

Ιωάννης

Αυτός ο κρατικοδίαιτος κηφήνας Ζει ακόμα????? Μιλά για αποτυχημένους και ξεπεσμένους, ποίος ο καλφαγιάννης????? ότι θλιβερό έχει απομείνει από την γενιά της αφισοκόλλησης, 5-6 τηλεοπτικούς σταθμούς, 20-25 ραδιοφωνικούς σταθμούς και όλοι εμείς οι μακάκες θα τον πληρώνουμε για να το παίζει εξουσία!!!!!! Η κορυφαία ενέργεια τη κυβέρνησης Σαμαρά/Βενιζέλου ήταν μας απαλλάξει από αυτό το απαράδεκτο κοπριταριό.............

Βασιλης

Η θλιβερη κληρονομια της δεκαετιας του 80 και 90.Οι αχυρανθρωποι που απεκτησαν δυναμη επειδη κουνουσαν καλα τις σημαιες στις ομιλιες.Γεμισαν οι υπηρεσιες του δημοσιου απο απαιδευτους τετοιους τυπους,που ακομα και σημερα εχουν την δυναμη και την γλωσσα να μιλανε ως οπλαρχηγοι.

Hellin

Εσύ ρε Λεβεντη μήπως ανήκεις στην ένδοξη περίοδο του Πάκη και του Κωστάκη του Ραφηνάτου; Μήπως λέω, γιατί βλέπω ότι αυτήν την περίοδο την εξαιρείς από την κριτική σου.

Ilias

Αυτός ο φαφουτης που δουλεύει σε κρατικο σταθμό ,απροκάλυπτα δηλώνει και συριζαιος και προκαλεί !!!!!!Ναι θα φύγεις με κλωτσιές απλυτε από την ΕΡΤ γιατί είσαι ενα κρατικοδιαιτο ερπετό !!!!!!!!

Los Bomboneros

ΠΟΣΠΕΡΤ και ΓΕΝΟΠ, από τους μεγαλύτερους καρκίνους του Δημοσίου...

Kαλφαγιαννη

ερχεται μεγαλο τσουναμι για την ΕΡΤ, αλλα εσυ σαν χρησιμος ηλίθιος, θα πας και με τους αλλους και θα κανεις ότι σου πουν, γιατι αυτό κανουν οι εργατοπατερες, όταν αλλαζει η κατασταση, πανε με τους καινούργιους και εκτελουν εντολες. Αυτό θα γινει μετα τις εκλογες, και ο Μητσοτάκης θα σε βαλει να καθαρισεις την βρωμα, την ξερεις καλα, και θα καθαρισεις τους πιο βρωμικους μεχρι να παρεις και εσυ τα παπούτσια σου στο χερι. Παλι κερδισμένος θα εισαι μεγαλε, και με αυτους και με τους επομενους.

καλφαρος

υπάρχει/υπάρχουν ακόμα τύποι σαν τον καλφαγιαννης..... είμαστε/είσαστε άξιοι της μοίρας μας..... αρε καλφαγιαννης ούτε φελλός και όμως επιπλέεις.... θαύμα?!

Ξεφτίλες

Ξεκατινιαστείτε θλιβεροί δημόσιοι υπαλληλίσκοι. Για μια θεσούλα, μια καρεκλίτσα και ένα μισθό αντιστρόφως ανάλογο των ικανοτήτων σας. Αστεία σκυλιά της πιο σάπιας κομματοκρατίας, ενόσω ο κόσμος γύρω σας σπαράσσεται, γαβγήστε πιο δυνατά, φτύστε στους τάφους όσων αυτοκτόνησαν εν μέσω κρίσης, φτύστε στα άδεια πιάτα των παιδιών που πάνε σχολείο πεινασμένα...

ΤΕΛΑΜΩΝ

ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..

ςς

ακου ρε μεγαλε τελαμων ,δεν ειναι μονον οι αχρηστοι αριστεροι συνδικαλιστες ,αλλα ειναι ολοι οι συνδικαλιστες της ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ολοι αυτοι εισαν ειναι και θα ειναι μια γροθια,ολοι αυτοι οι λεχριτες επηρεαζουν τους δημοσιους υπαλληλους και αυτοι με τη σειρατους τους συγγενεις τους,παιδια σκυλια γατια,.αυτο σημαινει οτι ολαος ειναι με τους συνδικαλιστες,.αρα ολοι οι αλλοι ειναι καταδικασμενοι αυτοι αποφασιζουν αυτοι εκλεγουνκυβερνηση,.

μακιςςς

εκτός από γλοιώδης είναι και ηλίθιος. Μόνο με αυτή τη φράση που είπε ότι ο Φίλης γεμίζει την φαρέτρα του Μητσοτάκη, επιβεβαιώνει το Φίλη. Τι δουλειά έχει πρόεδρος κρατικής τηλεόρασης να κάνει τόσο εξόφθαλμες κομματικές δηλώσεις.

Μήτσος

Δεν είναι πρόεδρος της ΕΡΤ ο Καλφαγιάννης. Συνδικαλιστής της συμφοράς και του ΠΑΣΟΚ είναι....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mitsotakis_mainn

Εκτίμησε ότι θα βρεθούν οι 200 βουλευτές για την ψήφο των αποδήμων - Απέρριψε τα σενάρια εκλογικού αιφνιδιασμού και τόνισε: «Αν δεν καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε τις 200 ψήφους για αλλαγή του εκλογικού νόμου, τότε οι επόμενες εκλογές θα είναι διπλές» - «Δεν γεννιόμαστε όλοι ίδιοι, είμαστε, όμως, όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο» τόνισε ο πρωθυπουργός σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 - «Η δουλειά μου είναι να δίνω ίσες ευκαιρίες σε όλους» - Δείτε και διαβάστε όλη τη συνέντευξη

2
21755361

Στην παρουσίαση του βιβλίου «Η τελευταία μπλόφα» -  Σπίγκελ: Ο Τσίπρας έκανε τρομερά λάθη, ενώ ο Βαρουφάκης ήταν εκεί για να γίνει διάσημος  - Βίζερ: Το 2015 η κυβέρνηση δεν ήθελε να μείνει στην ευρωζώνη - Στουρνάρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει από τη Ρωσία να τυπώσει δραχμές

27
4918375

«Όπως αποδείχτηκε, είτε δεν πίστευε είτε δεν καταλάβαινε το σχέδιό μας - Άνοιγε μέτωπα με όλους, συχνά αχρείαστα ή σε δευτερεύοντα θέματα» είπε για τον Γιάνη Βαρουφάκη - Απάντησε και στον Τσακαλώτο για την μόλυνση από την «Πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ» - «Η μόλυνση έρχεται και από την αδράνεια» είπε 

35