ΕΡΤ: Ο Φίλης κατηγορεί τον Παππά για στρουθοκαμηλισμό - «Μύλος» στον ΣΥΡΙΖΑ

ΕΡΤ: Ο Φίλης κατηγορεί τον Παππά για στρουθοκαμηλισμό - «Μύλος» στον ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τη δήλωση του Νίκου Παππά ότι η κριτική που ασκεί ο πρώην υπουργός «είναι ταυτόσημη» με αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Νίκος Φίλης «σήκωσε το γάντι» και κάνει λόγο για «στρουθοκαμηλισμό» και «ολίσθημα»

filis-pappas_main01
Χωρίς τέλος φαίνεται ότι είναι η διαμάχη Νίκου Φίλη και Νίκου Παππά για την ΕΡΤ που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες με τη δήλωση του πρώην υπουργού για «παραδιοίκηση» στην κρατική τηλεόραση.

Μετά τη δήλωση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής στο ραδιόφωνο News24/7 ππου χαρακτήρισε «ταυτόσημη» την κριτική του Νίκου Φίλη με αυτή που ασκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ΕΡΤ,. ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «σήκωσε το γάντι».

Σε δική του ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Νίκος Φίλης κάνει λόγο για «στρουθοκαμηλισμό» και «ολίσθημα» του Νίκου Παππά.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Φίλη έχει ως εξής:

«Πίστευα ότι η σύγχρονη Αριστερά θα είχε απαλλαγεί από τις ολέθριες αντιλήψεις του παρελθόντος και δεν θα εκλάμβανε την κριτική συντρόφων ως δήθεν προσχώρηση στις γραμμές του αντιπάλου. Κρίμα για τον Νίκο Παππά που επέτρεψε στον εαυτό του να υποπέσει σε ένα τέτοιο ολίσθημα.

Τα γεγονότα και τα προβλήματα στην ΕΡΤ είναι ξεροκέφαλα , ενώ ο αντίπαλος καραδοκεί για να ξαναρίξει ‘μαύρο’. Ο στρουθοκαμηλισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Χρειάζεται διάλογος και αποφάσεις για την υπεράσπιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης