Στην Ελλάδα ο Ομοσπονδιακός πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ

Στην Ελλάδα ο Ομοσπονδιακός πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ

Ο Γερμανός πρόεδρος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη κατά το διάστημα 10-12 Οκτωβρίου – Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμά του 

steinmeier
Στην Ελλάδα θα βρίσκεται ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ από 10 έως 12 Οκτωβρίου, πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Η γερμανική προεδρία ανακοίνωσε ότι ο κ. Σταϊνμάιερ θα συναντηθεί πέραν του κ. Παυλόπουλου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επίσης, κατά το διήμερο της επίσκεψής του θα συναντηθεί με μαθητές και νέους καλλιτέχνες, θα αναγορευτεί επίτιμος διδάκτορας του Νομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και θα επισκεφθεί το μνημείο για το ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Χαϊδάρι.

Κατά την δεύτερη μέρα της επίσκεψης, ο κ. Σταϊνμάιερ θα μεταβεί μαζί με τον κ. Παυλόπουλο στην γενέτειρα του τελευταίου, την Καλαμάτα, όπου θα επισκεφθούν τις ανασκαφές στην Αρχαία Μεσσήνη και θα συναντηθούν με εκπροσώπους νεοφυών επιχειρήσεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης