ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό Λαφαζάνη για τη δίωξη σε βάρος του: Αδιανόητο να ζητούνται εξηγήσεις για στήριξη κινητοποιήσεων

ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό Λαφαζάνη για τη δίωξη σε βάρος του: Αδιανόητο να ζητούνται εξηγήσεις για στήριξη κινητοποιήσεων

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά υπερασπίζεται τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών» αναφέρεται στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος για τον πρώην σύντροφό τους

lafazanis-new-s
Στο πλευρό του πρώην συντρόφου του Παναγιώτη Λαφαζάνη για τη σε βάρος του δίωξη με σχετόν τον... μισό ποινικό κώδικα τάσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας έχει κληθεί την Τετάρτη στο Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Ασφάλειας προκειμένου να δώσει εγγραφές εξηγήσεις για πράξεις στις οποίες προέβη κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών τον περασμένο Μάρτιο στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ οι αντιδράσεις είναι «δικαιολογημένες».

«Είναι αδιανόητο να καλείται σε εξηγήσεις αρχηγός κόμματος για την πολιτική του δράση και τη στήριξη κινητοποιήσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά υπερασπίζεται τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η κλήση του γραμματέα της ΛΑΕ Π. Λαφαζάνη για παροχή εξηγήσεων στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης προκαλεί δικαιολογημένες αντιδράσεις. Είναι αδιανόητο να καλείται σε εξηγήσεις αρχηγός κόμματος για την πολιτική του δράση και τη στήριξη κινητοποιήσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά υπερασπίζεται τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης