Υποψίες συνωμοσίας εντόπισε ο Τσίπρας από τη Βοσνία: «Μας προβληματίζουν οι ταυτόχρονες εστίες ανατολικά και δυτικά»

Υποψίες συνωμοσίας εντόπισε ο Τσίπρας από τη Βοσνία: «Μας προβληματίζουν οι ταυτόχρονες εστίες ανατολικά και δυτικά»

Επιστρέφει εσπευσμένα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τη Βοσνία όπου πήγε το μεσημέρι για να βραβευτεί μαζί με τον Σκοπιανό ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ

tsip1
Υποψίες συνωμοσίας εντόπισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τη Βοσνία όπου βρέθηκε από το μεσημέρι της Δευτέρας για να βραβευτεί, από κοινού με τον Σκοπιανό ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ.

Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη λόγω των εξελίξεων με τα πύρινα μέτωπα στην Αττική, ευρισκόμενος στο Μόσταρ έκανε μια βαρυσήμαντη δήλωση. «Το γεγονός ότι εκδηλώνονται ταυτόχρονα παράλληλες εστίες ανατολικά και δυτικά μας προβληματίζει» δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να μην παραμείνει για το υπόλοιπο πρόγραμμα και τη βράβευσή του στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, λόγω των εξελίξεων στη χώρα μας. 
Αμέσως μετά την προσγείωση, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Τσίπρας δηλώσεις για φωτιές



Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε προβληματισμό για τις παράλληλες εστίες πυρκαγιάς που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα, σημειώνοντας ότι, παρά τις αντίξοες συνθήκες, οι εναέριες και επίγειες δυνάμεις κάνουν ό,τι μπορούν για τον έλεγχο της φωτιάς.

«Βρίσκεται σε εξέλιξη μια δύσκολη κατάσταση με πολλά πύρινα μέτωπα. Όλες οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν» για τον έλεγχο της κατάστασης, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Κλείσιμο
«Με προβληματίζουν οι παράλληλες εστίες» πυρκαγιάς, σημείωσε με νόημα.

Αναλυτικά, ο κ. Τσίπρας δήλωσε:

«Πριν ξεκινήσω να κάνω μια αναφορά σε μια μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα και έχει να κάνει με τρία παράλληλα μέτωπα στην Αττική, μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην Αττική.

Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους υπουργούς. Όλες οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν. Θέλω να πιστεύω ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες θα καταφέρουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τεθούν σε έλεγχο .

Με προβληματίζουν τα παράλληλα τρία μέτωπα, οι παράλληλες εστίες , η σκέψη μου είναι εκεί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης