Πάνος Καμμένος κατά Δημήτρη Καμμένου μέσω Twitter

Πάνος Καμμένος κατά Δημήτρη Καμμένου μέσω Twitter

Δείτε πώς σχολίασε ο υπουργός Άμυνας την ανακοίνωση ίδρυσης του νέου κόμματος από τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Δημήτρη Καμμένο - Η απάντηση του Δημήτρη Καμμένου μέσω του ΘΕΜΑ 104,6

kammenos
Με αναφορές στον βαρώνο της κοκαΐνης Εσκομπάρ και τον «Νονό», αρχηγό της μαφίας, σχολιάζει στο Twitter ο Πάνος Καμμένος την ίδρυση κόμματος από τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Δημήτρη Καμμένο!

Ο υπουργός Άμυνας αντέδρασε στην ανακοίνωση των δύο πολιτικών για την ίδρυση του νέου κόμματος στο χώρο της Δεξιάς, λίγα 24ωρα μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Καμμένου από το κόμμα των ΑΝΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος μάλιστα, αφήνει να εννοηθεί ότι η συνύπαρξη του μέχρι πρότινος συνεργάτη του με τον άλλοτε γενικό γραμματέα της κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, θα προκαλέσει την επέμβαση των ομοσπονδιακών», οι οποίοι, «όταν έλθουν... θα τρέχουν όλοι μαζί».

«Ο Εσκομπάρ ανατρέπει και τους αιώνιους αντιπάλους τοπικός νονός ο πρόσφατα αγορασμένος Ολυμπιακός και υποτακτικός conciliore ο μέχρι εχθές Παναθηναϊκός Θαύμα!!! Όταν θα έλθουν οι ομοσπονδιακοί να δούμε που θα τρέχουν όλοι μαζί…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος στο Τwitter.

kam

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά και της Κατερίνας Δούκα, ο Δημήτρης Καμμένος σχολίασε το tweet του υπουργού Άμυνας, λέγοντας ότι δεν βγάζει νόημα, αλλά κατανοεί το άγχος του Πάνου Καμμένου:

«Προς το τέλος θα γίνει μία πανηγυρική εκδήλωση για το όνομα. Εμείς πιστεύουμε ότι εμείς οι δεξιοί δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για αυτό που πιστεύουμε και είμαστε. Δυστυχώς η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ και η ανοχή του κ. Καμμένου, δηλαδή όταν βρίζεις και λες τραμπούκους εκείνους που συμμετέχουν στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, θα φέρει πολλά άτομα κοντά μας. Αυτή η χώρα είναι ευκαιρία να επιστρέψει στις αρχές της.

Μείζον ζήτημα το σκοπιανό και ακολουθεί η Αλβανία, η Θράκη και άλλα. Δεν θέλουμε να είμαστε εταίρος κανενός, ούτε εταίρα κανενός. Θέλω να δω το χιούμορ όλων αυτών όταν μεθαύριο θα φιλήσουν το χέρι του Στόλτενμπεργκ και θα έχουν δώσει τη Μακεδονία. Εγώ δεν έχω φιλήσει το χέρι κανενός.

Κλείσιμο
Οι ΑΝΕΛ απέκτησαν αριστερά σύνδρομα. Από τότε που αποχώρησα, δεν ακούστηκε κιχ. Ήμουν μόνιμα συντεταγμένος σις γραμμές των ΑΝΕΛ. Τώρα οι ΑΝΕΛ, δεν είναι ΑΝΕΛ. Ο χώρος της δεξιάς πρέπει κάποια στιγμή να ενωθεί. Εμείς έχουμε κάποιες αρχές. Σκοπός μας είναι να κυβερνήσουμε. Όταν υπογράψουμε μία προγραμματική συμφωνία και αθετηθεί, εγώ θα φύγω.

Τρικυμία εν κρανίω... όσα έγραψε ο Πάνος Καμμένος. Δεν το κατανοώ. Ομοσπονδιακοί στην Ελλάδα; Δεν το κατανοώ... Όταν η αντίδραση είναι αυτού του τύπου... είναι γελοία και την απλή λογική του δημοτικού. Δεν εχρεύομαι τον Πάνο. Κατανοώ το άγχος του. Αυτό το tweet δεν βγάζει νόημα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης