Μητσοτάκης για Σκοπιανό: Η κυβέρνηση αγωνιά για λύση προκειμένου να υπηρετήσει διεθνείς σκοπιμότητες

Μητσοτάκης για Σκοπιανό: Η κυβέρνηση αγωνιά για λύση προκειμένου να υπηρετήσει διεθνείς σκοπιμότητες

Μιλώντας στους τομεάρχες του κόμματός του ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στον υπουργό Εξωτερικών, στον οποίο καταλόγισε απροκάλυπτη και έμφυτη αλαζονεία

mitsoakis-tomearxes
Να βρεθεί πάση θυσία λύση για το Σκοπιανό, που θα εξυπηρετεί διεθνείς σκοπιμότητες, αγωνιά η κυβέρνηση Τσίπρα, αλλά δεν διαθέτει την απαραίτηση νομιμοποίηση, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τους τομεάρχες του κόμματός του.
Ο πρόεδρος της ΝΔ καταλόγισε στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ότι μοιάζει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των Σκοπίων, και παράλληλα τον κατηγόρησε για απροκάλυπτη και έμφυτη αλαζονεία.

Μιλώντας στη συνέλευση των τομεαρχών της ΝΔ, ο κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην άρνηση των ΑΝΕΛ να δεχθούν τη χρήση του όρου Μακεδονία και αναρωτήθηκε αν ο κ.Τσίπρας διαπραγματεύεται ως πρωθυπουργός, που εκφράζει το σύνολο της συμπολίτευσης ή ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. «Η κυβέρνηση δεν διαθέτει τη σοβαρότητα που απαιτείται για να διαχειρισθεί κρίσιμα εθνικά θέματα», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Τούρκου κυβερνητικού εκπροσώπου για τους οκτώ, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες τις απειλές ότι «θα πακετάρει» τους οκτώ αξιωματικούς. Κάλεσε, μάλιστα, τον κ.Τσίπρα να ξεκαθαρίσει ποιες υποσχέσεις είχε δώσει για τους οκτώ, στον Ερντογάν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης