ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Κοντονής για Ρουβίκωνα: Οι καλύτεροι κήρυκες της ακροδεξιάς προπαγάνδας

Κοντονής για Ρουβίκωνα: Οι καλύτεροι κήρυκες της ακροδεξιάς προπαγάνδας

«Οι δημόσιοι και δικαστικοί λειτουργοί δεν θα πτοηθούν από αυτές τις συμπεριφορές, συνεχίζοντας να ασκούν εντίμως τα καθήκοντά τους» λέει ο υπουργός Δικαιοσύνης

kontonis_big
Με χρονοκαθυστέρηση 24 ωρών, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής αναφέρει σε σημερινή δήλωσή του, με αφορμή την εισβολή του Ρουβίκωνα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ότι «οι αγελαίες πρακτικές βίας είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες, δημιουργούν κλίμα φόβου στους πολίτες και γίνονται οι καλύτεροι κήρυκες της ακροδεξιάς προπαγάνδας».

Ο κ. Κοντονής επισημαίνει ακόμη ότι «επιθέσεις και δολιοφθορές όπως αυτή εναντίον του Συμβουλίου της Επικρατείας ή αυτή εις βάρος συμβολαιογράφου, αποτελούν ενέργειες προσβολής των δημοκρατικών θεσμών».

Καταλήγοντας, ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρει ότι «οι δημόσιοι και δικαστικοί λειτουργοί δεν θα πτοηθούν από αυτές τις συμπεριφορές, συνεχίζοντας να ασκούν εντίμως τα καθήκοντά τους».

Να επισημανθεί ότι ο κ. Κοντονής στη σημερινή δήλωσή του δεν αναφέρει καν το όνομα του Ρουβίκωνα για την επίθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης