ΝΔ για Τσίπρα: Αν είναι καθαρή η έξοδος γιατί δεν ακυρώνει τις νέες μειώσεις συντάξεων και αφορολογήτου

ΝΔ για Τσίπρα: Αν είναι καθαρή η έξοδος γιατί δεν ακυρώνει τις νέες μειώσεις συντάξεων και αφορολογήτου

«Ο κ. Τσίπρας επέμεινε και πάλι στη θεωρία της καθαρής εξόδου από τα μνημόνια, παρ’ ότι αυτή διαψεύδεται πια, ακόμη και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρεται στην ανακοίνωση

NEA_DIMOKRATIA1
Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός «επέμεινε και πάλι στη θεωρία της καθαρής εξόδου από τα μνημόνια, παρ’ ότι αυτή διαψεύδεται πια, ακόμη και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ θέτει το ερώτημα «Αν είναι καθαρή η έξοδος, γιατί ο πρωθυπουργός δεν ακυρώνει εδώ και τώρα τις νέες μειώσεις των συντάξεων και του αφορολογήτου που με δική του υπογραφή θα ισχύσουν το 2019 και το 2020;».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Κλείσιμο
«Ο κ. Τσίπρας επέμεινε και πάλι στη θεωρία της καθαρής εξόδου από τα μνημόνια, παρ’ ότι αυτή διαψεύδεται πια, ακόμη και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νέα Δημοκρατία θα του απευθύνει σήμερα ένα ερώτημα: Αν είναι καθαρή η έξοδος, γιατί ο πρωθυπουργός δεν ακυρώνει εδώ και τώρα τις νέες μειώσεις των συντάξεων και του αφορολογήτου που με δική του υπογραφή θα ισχύσουν το 2019 και το 2020;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης