Εθνικό μέτωπο για το Σκοπιανό και απελευθέρωση των στρατιωτικών τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις Βρυξέλλες

Εθνικό μέτωπο για το Σκοπιανό και απελευθέρωση των στρατιωτικών τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις Βρυξέλλες

Ο πρόεδρος της ΝΔ έπεισε το ΕΛΚ να υιοθετήσει τις απόψεις του - Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για αλλοπρόσαλλη πολιτική στα εθνικά θέματα - Επιθυμεί εκλογές το 2018 - Βέβαιος για νίκη της ΝΔ «παρά το τοξικό κλίμα που δημιουργεί ο Τσίπρας και τα φερέφωνά του»

Με πολιτικό προφίλ που θα ταίριαζε σε εν ενεργεία και όχι σε εν δυνάμει πρωθυπουργό εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
στις Βρυξέλλες και τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο οποίο συμμετέχει η Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Μητσοτάκης προέταξε τα εθνικά θέματα, δηλαδή την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας αφ' ενός και την επίλυση του Σκοπιανού αφ' ετέρου. Με τη στάση του κατέστησε σαφές ότι απόλυτη προτεραιότητά του είναι το εθνικό συμφέρον των Ελλήνων ως ενός ενωμένου λαού, στο γενικότερο θεσμικό περιβάλλον μιας ενωμένης Ευρώπης. Και γι' αυτό όλες οι δηλώσεις του αφορούσαν στην χάραξη ενιαίας εθνικής πολιτικής από ελληνικής πλευράς, αλλά και σε ένα απαλλαγμένο από συμπλέγματα και ιδεοληψίες αίτημα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση να αναχαιτίσει την τουρκική προκλητικότητα, εφόσον από αυτήν δεν απειλείται απλώς η Ελλάδα και η Κύπρος. Η συμπεριφορά της Τουρκίας απειλεί, κατά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την ίδια την ΕΕ.

Απεναντίας η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της ελληνικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία βαδίζει χωρίς εθνική στρατηγική ή εσωτερική ομοφωνία, σύμφωνα με την εκτίμηση του κ. Μητσοτάκη, προκαλεί σύγχυση και στέλνει μπερδεμένα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση, συνιστώντας τελικά μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης. Γι' αυτό και η κριτική του προέδρου της ΝΔ στο δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου ήταν σφοδρή.

Οι βασικές θέσεις που προέβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις Βρυξέλλες ήταν οι ακόλουθες:

- Άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία. Όχι μόνο διότι το συμβάν αυτό αποκλίνει από ό,τι συνέβαινε έως τώρα, αλλά διότι ένα ήσσονος σημασίας μεθοριακό επεισόδιο έχει μετατραπεί σε μια κατάσταση που είναι βαθιά προβληματική για τις ουσιαστικές σχέσεις των δύο κρατών. Και από μόνο του αυτό το επεισόδιο θέτει σε κίνδυνο μια κατάκτηση των τελευταίων δεκαετιών, που είναι η προσέγγιση μεταξύ των δύο εθνών, Ελλάδας και Τουρκίας. Προκλητικές συμπεριφορές όπως αυτή των Τούρκων στο Αιγαίο και την κυπριακή ΑΟΖ, η κράτηση των δύο Ελλήνων αξιωματικών κ.λπ, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές.

- Έως πρόσφατα οι συζητήσεις ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία περιορίζονταν στο προσφυγικό ζήτημα. Τώρα πια όμως υπάρχει κάτι ευρύτερο, που αφορά και στην ενεργειακή ασφάλεια της Κύπρου και της ΕΕ εν συνόλω. Η Ευρώπη μιλά για ενότητα, για «solidarity» (αλληλεγγύη), αυτή η στήριξη όμως θα πρέπει να μεταφράζεται και σε κάποια απτά αποτελέσματα. Οπότε, πρέπει να γίνει άμεση αλλαγή συμπεριφοράς από την Τουρκία, ώστε να διαφυλαχθούν οι σχέσεις καλής γειτονίας με βάση το διεθνές δίκαιο. Η καλή γειτονία Ελλάδας-Τουρκίας θα επιβεβαιωθεί με την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών.

- Για τη ρωσική μεσολάβηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει: «Ας αποφασίσει επιτέλους η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου εάν η σύλληψη και η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους είναι ένα διμερές ζήτημα ήσσονος σημασίας ή θα πρέπει να κινητοποιήσουμε και άλλες δυνάμεις ώστε να εξευρεθεί μια λύση. Αυτή η διστακτικότητα φωτογραφίζει την κυβέρνηση. Όμως, οι καλές σχέσεις που θέλουμε να έχουμε με την Τουρκία, δεν πρέπει να μας οδηγεί σε παρεκκλίσεις από την ενιαία πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι στη Ρωσία».

- Για το Σκοπιανό: Δεν θα διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς, ούτε το κάρο μπαίνει μπροστά από το άλογο, δηλαδή, ως προϋπόθεση της έναρξης οποιασδήποτε διαπραγμάτευσης για την ονομασία, θα πρέπει να υπάρξει προηγουμένως μία ρητή δέσμευση από την πλευρά των Σκοπίων για τροποποίηση του συντάγματός τους. Οπωσδπήποτε με απαλοιφή όλων των εκφράσεων αλυτρωτισμού, συνταγματικών και μη. Η Νέα Δημοκρατία έχει αυτή τη θέση από την πρώτη στιγμή και παραμένει συνεπής σε αυτήν, καθώς συντάσσεται με το αίσθημα των Ελλήνων πολιτών.

- Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση του ήταν αυτοί που διαπραγματεύονται με τους Σκοπιανούς χωρίς να έχουν διαμορφώσει μία εθνική γραμμή και χωρίς καν να έχουν εξασφαλίσει τη στήριξη του κυβερνητικού τους εταίρου. «Θεωρώ τουλάχιστον προβληματικό -για να μην χρησιμοποιήσω κάποια πιο βαριά έκφραση- να διαπραγματεύεται σήμερα ο κ. Τσίπρας δια του κυρίου Κοτζιά, όχι ως επικεφαλής μιας κυβερνητικής πλειοψηφίας, αλλά στην ουσία ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Καμμένος από μιας αρχής δεν στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το ότι δεν προσπάθησε ποτέ να δημιουργήσει ένα αρραγές μέτωπο για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Και γι' αυτό η ευθύνη τον βαραίνει ακέραια».

- Για το ενδεχόμενο επίσπευσης των εκλογών εντός του τρέχοντος έτους: «Ελπίζω να γίνουν εκλογές μέσα στο 2018, διότι πιστέυω ότι όσο πιο σύντομα γίνουν εκλογές, τόσο το καλύτερο για τη χώρα. Γιατί η Ελλάδα σήμερα αντιμετωπίζει, όχι μόνο μια οικονομική, αλλά και μία βαθιά θεσμική κρίση, εξαιτίας των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου. Είμαι βέβαιος ότι, όποτε και εάν γίνουν εκλογές, οι Έλληνες πολίτες θα καταδικάσουν τον κύριο Τσίπρα και δεν θα του προσφέρουν μια τρίτη ευκαιρία, αλλά θα στηρίξουν εμφατικά τη δική μας εναλλακτική πολιτική πρόταση. Δεν είμαι πολιτικός που αρκούμαι στη λογική του 'ώριμου φρούτου', το έχω δείξει αυτό σε όλη τη διάρκεια της πολιτικής μου διαδρομής. Θέλουμε οι πολίτες πραγματικά να μας εμπιστευτούν και να πιστέψουν ότι έχουμε το σχέδιο, τη βούληση, τις σωματικές και ψυχικές αντοχές και τους ανθρώπους ώστε να σπάσουμε αυτό τον φαύλο κύκλο ύφεσης και εθνικής αναξιοπρέπειας στον οποίον έχουμε μπει τα τελευταία οκτώ χρόνια και να κάνουμε ένα φιλόδοξο και τολμηρό άλμα προς το μέλλον».

- «Η 'καθαρή έξοδος' από τα μνημόνια είναι το νέο μεγάλο βρόμικο ψέμμα του κυρίου Τσίπρα. Δεν υπάρχει καμία 'καθαρή έξοδος' όπως διατυμπανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν υπήρχε, τότε ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να προσέλθει στη Βουλή και μονομερώς να ακυρώσει τα δημοσιονομικά μέτρα τα οποία ο ίδιος έχει ψηφίσει. Όσο υπάρχουν αυτά τα μέτρα, τόσο δεν υπάρχει καμία καθαρή έξοδος από τα μνημόνια. Αυτό που υπάρχει είναι απλώς η τυπική λήξη του προγράμματος. Και η υποχρέωση της χώρας να δανείζεται από τις αγορές, στο ίδιο -ελπίζουμε- λογικό επιτόκιο. Τα μέτρα όμως, το αυστηρό δημοσιονομικό πλαίσιο, δυστυχώς είναι ψηφισμένο και συμφωνημένο. Τα μέτρα φτάνουν τουλάχιστον έως το 2022. Άρα το τίμημα της μεγάλης ζημιάς που ο κύριος Τσίπρας και η κυβέρνησή του έκανε στη χώρα, ιδίως το πρώτο εξάμηνο του 2015, θα εξακολουθεί να μας συνοδεύει».

- Ο κ. Τσίπρας είναι υπεύθυνος για το τοξικό πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα, με εντάσεις, διχαστική λογική και ανελέητη στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων. Συνειδητά προκαλεί με τα λόγια αλλά και με τις πράξεις του ακραία πόλωση εντός της χώρας. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν διευκολύνει την επίτευξη ευρύτερων συναινέσεων, που είναι πάντα καλοδεχούμενες και χρήσιμες. Και αυτό θα έπρεπε να είναι το ζητούμενο σήμερα, και ειδικά για τα εθνικά θέματα.

- Για το ήθος και το ύφος της αντιπολίτευσης που ασκεί η ΝΔ: «Δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια να βλέπουμε τον κύριο Τσίπρα να μας πετάει λάσπη και να μας επιτίθεται, είτε ο ίδιος, είτε οι υπουργοί του, είτε τα επικοινωνιακά του φερέφωνα.Θα απαντάμε σκληρά, θα κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση, θα αποκαλύπτουμε τα fake news όποτε αυτά εκπορεύονται από τα υπόγεια του Μαξίμου, ένα πολύ συχνό φαινόμενο. Αλλά Θα απαντάμε, αλλά δεν θα γίνουμε σαν και αυτούς. Η ευθύνη για το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου σήμερα στην Ελλάδα βαραίνει τον κ. Τσίπρα, δεν βαραίνει τη Νέα Δημοκρατία».

- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Εντός και εκτός της χώρας φοράω τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος. Παρουσιάζω την πατρίδα μας ως έναν ελκυστικό τόπο επενδύσεων, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν σήμερα εξαιτίας της σημερινής κυβέρνησης, η οποία δεν πιστεύει πραγματικά στις ξένες επενδύσεις. Μπορώ να θυμίσω τι έκανε ο κ. Τσίπρας όταν ο ίδιος ήταν στην αντιπολίτευση, σε αντιδιαστολή με τη δική μου συμπεριφορά και της Νέας Δημοκρατίας».

Επιτυχία που θα μπορούσε να πιστωθεί στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη είναι το επίσημο ανακοινωθέν του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Μέσω αυτού το ΕΛΚ καλεί την Τουρκία να σταματήσει άμεσα την επιθετικότητά της εναντίον της Κύπρου. «Οι ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος καταδικάζουν τις αυξανόμενες τουρκικές προκλήσεις εναντίον της ακεραιότητας της Κύπρου. Στην σύνοδο κορυφής του ΕΛΚ σήμερα [Πέμπτη 22/3] στις Βρυξέλλες, ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος καλούν επίσης για μία άμεση αποκλιμάκωση της κατάστασης ώστε να διατηρηθεί η ειρήνη και η σταθερότητα στην περιοχή. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζοζέφ Ντολ έκανε το ακόλουθο σχόλιο: ΄είναι απαράδεκτο η Τουρκία, μέλος του ΝΑΤΟνα συνεχίζει να τροφοδοτεί αντιπαράθεση και να αυξάνει την ένταση εναντίον της Κύπρου. Οι ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος εκφράζουν έντονη ανησυχία σχετικά με τις συνεχιζόμενες τουρκικές επιθετικές ενέργειες στην ανατολική Μεσόγειο και ειδικότερα με κλιμακούμενες παραβιάσεις της κυπριακής κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων στα χωρικά της ύδατα και στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Μια τέτοια συμπεριφορά αποσταθεροποιεί την ασφάλεια στην περιοχή και αντιτίθεται με τις τουρκικές υποχρεώσεις για σεβασμό των σχέσεων καλής γειτονίας με όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ασφάλεια στην Μεσόγειο δεν θα πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο. Καλούμε την Τουρκία να απέχει άμεσα από μελλοντική επιθετικότητα και να σεβαστεί την εδαφική ακεραιότητατης Κύπρου. Η Τουρκία πρέπει επίσης να ανοίξει διάλογο με την Ελλάδα ώστε να επιτραπεί η άμεση επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτών που συνελήφθησαν την 1 Μαρτίου. Το ΕΛΚ εκφράζει την αλληλεγγύη του και στέκεται δεσμευμένο και ενωμένο στην στήριξη της Κύπρου και της Ελλάδας μπροστά στις αυξανόμενες τουρκικές επιθετικές ενέργειες οι οποίες υπονομεύουν την ασφάλεια, την ειρήνη και τη σταθερότητα στην ανατολική Μεσόγειο. Η σύνοδος ΕΕ-Τουρκίας στη Βάρνα υπό τη βουλγαρική προεδρία είναι μία ευκαιρία για την Τουρκία να προχωρήσει πέρα από την υπάρχουσακατάσταση και να βελτιώσει τις σχέσεις της με τις χώρες της περιοχής».

ΣΧΟΛΙΑ (27)

Πρώnv τoξότns vυv X.A.

Η Ντόρα δεν είπε κάτι απίθανο σήμερα, έχει συμβεί και σε άλλους. Αυτό που θέλησε να μας πει, είναι, ότι είναι και αυτή μια μέση Ελληνίδα. Αυτό που δεν είπε βεβαίως, είναι, ότι έχει κάρτες από άλλες 4 τράπεζες τουλάχιστον εσωτερικού... που σημένει 4Χ2.500 = 10.000 δυνατότητα ανάληψης. Εγώ, να δεχτώ, ότι τα ξόδεψε και αυτά τα χρήματα (προφανώς πληρώνει μόνο cash σε αντίθεση με αυτά που λέει ο αδερφός της να χρησιμοποιούμε μόνο πλαστικό χρήμα ). Αλλά κι αυτό να το δεχτώ, ας πούμε ότι έκανε μια παρέμβαση στο σπίτι της και τα ξόδεψε αυτά τα χρήματα. Ξέρω επίσης ότι έχει και 3-4 κάρτες από λογαριασμούς στο εξωτερικό με σχεδόν απεριόριστο όριο... Θα μου πεις ... έγραψες όλα αυτά για να την πεις στη Ντόρα; Δεν βλέπεις τους αλήtες που μας κυβερνάvε; Θες να μας κυβερνάει για πάντα το τσίρκο των μαδούρων; Μήπως είσαι κρυφοσυριζαιος; Όχι ρε παλικάρια, τίποτα από όλα αυτά, αλλά να μου λέει την @@ριά της η Ντόρα ότι δεν είχε μετρητά για τα εγγονάκια της... για να ταυτιστεί με την κυρία Σούλα από τα Πετράλωνα... πάει πολύ... Αλλά αυτοί είστε οι νεοδημοκράτες!

κατεχομενα πατησια

μητσοτακη δεν εχεις πει το βασικο, εισαι υπερ ή κατα στην εκχωριση του ονοματος της Μακεδονιας;;;;;;;;.. ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ [...]......

Thomas

Όλοι οι μεγάλοι ηγέτες καλούν τον Τσίπρα! Τον κουλη ποοοοτε;;Ποτέ!!! Χα χα χα χα!!!

ΤΕΛΑΜΩΝ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΥΡΝΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ .ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ . ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ .

γιορ @11.45@

ΟΙ ''ΜΕΓΑΛΟΙ '' ΗΕΓΕΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΧΑΧΑΝΗΤΑ ΣΟΥ !!ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ .... !

Το τόξο μας τελείωσε

Mαύρo στον γουρλομάτη όσο δεν πάει! Ψηφίζουμε το μόνο πατριωτικό κόμμα που υπάρχει στην Ελλάδα που εδώ κι 6 χρόνια δεν αλλάζει γνώμες κάθε 2 μέρες!

kostas

Είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς μαζί του τουλάχιστον είναι σοβαρός άνθρωπος και μορφωμένος. Εξάλλου δε γίνεται να συμφωνούμε σε όλα. Τα πιο σημαντικά για το καθένα μας παίζουν ρόλο. Πιστεύω λοιπόν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ένας καλός πρωθυπουργός. Τώρα αν θα ξεπεράσει τις προσδοκίες μας θα φανεί στο χειροκρότημα.

Eicke

Μεγαλο διλημμα : αναμεσα στον καραγκιοζη και τον χατζατζαρη ποιον να επιλεξει κανεις ? Αφου επι δεκαετιες ηταν ζητιανοι ανα την Ευρωπη για κανα χαρτζιλικι , τωρα οι τιποτενιοι δεν ντρεπονται να γινουν ξανα ζητιανοι και για το θεμα των στρατιωτικων. Τη ζητιανια την εχουν στο αιμα τους !!Παρακαλανε δεξια κι αριστερα οι γελοιοι σαλτιμπαγκοι κυβερνησης και αντιπολιτευσης για να πουνε οι αλλοι "ενα καλο λογο" στον ανισορροπο Ερντογαν και να αφησει ελευθερους τους 2 . Στο ιδιο εργο συμμετεχει και ο ΠτΔ , αλλη γελοιογραφια κι αυτος, οταν εμφανιζεται με το υφος "κλαμμενου [...]" και ψελλιζει την ιδια κακογραμμενη κασετα. Αυτο που αρνουνται πεισματικα να δουνε ολοι αυτοι οι κλοουν ειναι οτι ο τουρκος εξοπλιζεται για να διεκδικησει, κοιτασματα, νησια και οτι αλλο του ανοιξει στην ορεξη. Οταν τελειωσει με τους κουρδους ποιος νομιζετε οτι θα εχει σειρα ? Και αντι να κατσουν ολοι κατω και να αποφασισουν οτι η επιβιωση της πατριδας ειναι πανω απο αυτους τους αστειους τυπους, και να προβουν σε αμεση ενισχυση της αποτρεπτικης ικανοτητας της χωρας με οποιοδηποτε κοστος, αυτοι αναλωνονται σε ταξιδακια και κουβεντουλα με αλλους ευρωπαιους χαρτογιακαδες ! Εαν αυτο δεν αποτελει εγκληματικη αμελεια και σταση προδοσιας απεναντι στη πατριδα τοτε ποιο αποτελει ? Και θιγονται οταν βρισκεται ενας Λαγος στο βημα της βουλης να τους μπινελικωσει και να τους φωναξει με το ονομα τους !

18517

Το Eicke σου ελειπε τρομαρα σου κατα τα αλλα το παιζεις πατριωτης.

Eicke

Πολυ πιο πατριωτης απο ατομα που φυγαδευουν Χριστοφορακους και απο ατομα που χαριζουν Μακεδονιες . Καταλαβες γκιοζακο ?

Θεσσαλονίκη Μακεδονία

Ρε πίναμε στους σωτήρες . Τι πράγμα είναι αυτό . Όλοι την Ελλάδα σκέφτονται. Εδώ γελάνε . Ξύπνα Έλληνα .

@@@... επιτελους !!!

...επιτελους, να δουμε εναν Έλληνα πολιτικό (..έστω τον αυριανό Π/Θ !!) να κινειται στα πλαισια της κανονικοτητας !!! ... ΜΠΡΑΒΟ ρε Μητσοτακη ... τουλαχιστον οι εταιροι ακουνε ενα ορθολογικο λογο...βλεπουν εναν συμβατο μαυτους πολιτικο να εκφερει απόψεις και να έχει ΘΕΣΕΙΣ !!! ... να μπορει να μιλησει με επιχειρηματα και να παραθετει στοιχεια !!! ...τι να καταλαβουν οι εταιροι, οταν έχουν απεναντι , εναν ΨΕΥΤΗ τσιπρα....εναν ΓΡΑΦΙΚΟ bαρουφάκη .... εναν ΓΕΛΟΙΟ καμένο ..... έναν ΤΡΑΓΙΚΟ τσαλακώτο .... έναν ΑΦΕΛΗ κοτζιά .... και όλο αυτο συνοθύλευμα των ρυζισο-ανελ !!! πως να τους παρουν στα σοβαρα ....πως να τους εμπιστευτουν επενδυτες ...πως να τους υπολογισουν οι συμμαχοι !!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ Κυριάκο... οι σκεπτομενοι Έλληνες σε στηρίζουν ... γινε ο Π/Θ που θα φερει ελπιδα στη χωρα ...και μην φοβηθεις τα εσωτερικα ''βαριδια'' .... όσα πιο πολλά διαχωριζεις και απομακρύνεις ...τοσο περισσοτερο η συνοχή του κομματος ενισχυεται. ΜΑΖΙ σου ....

ΤΕΛΑΜΩΝ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ .. ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΡΝΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

ιον

Η ροζ ψοφοδεξια με τα κιαλια θα δει την εξουσια

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

maik_pen708

«Θα παραμείνουμε στην περιοχή και θα συνεχίσουμε τον αγώνα» είπε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μια ημέρα μετά την αιματηρή επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε εναντίον του διεθνούς συνασπισμού του οποίου ηγούνται οι ΗΠΑ

mits0

«Ποτέ το κοινοβουλευτικό πολίτευμα δεν είχε υποστεί τέτοιο ευτελισμό» σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας«Τέσσερις από τους έξι βουλευτές που δήλωσαν δημόσια την πρόθεσή τους να στηρίξουν την κυβέρνηση, δεν μπήκαν καν στον κόπο να ανέβουν στο βήμα και να αιτιολογήσουν την ψήφο τους: οι δύο είναι στην Κϊνα και οι άλλοι δύο κάνουν τους Κινέζους»

3
vouli12

«Ζητάμε ψήφο εμπιστοσύνης για να μην επιστρέψουμε στον σκοταδισμό», λέει ο  Γιάννης Δραγασάκης - «Θεατρική παράσταση» με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα, συμπρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο, αναφέρει ο Χρήστος Σταϊκούρας - Κατάντια της πολιτικής οι «μουσικές καρέκλες» βουλευτών, σημειώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης