Λοβέρδος για Panama Papers: Άκρον άωτον της υποκρισίας η συμπεριφορά της κυβέρνησης

Λοβέρδος για Panama Papers: Άκρον άωτον της υποκρισίας η συμπεριφορά της κυβέρνησης

Ανέφερε ότι την ώρα που οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ και ο Τσακαλώτος ψήφιζαν απόσυρση του Παναμά από τη λίστα των  φορολογικών παραδείσων, ο πρωθυπουργός κατακεραύνωνε τους πολιτικούς του αντιπάλους για τα Panama papers

Λοβέρδος για Panama Papers: Άκρον άωτον της υποκρισίας η συμπεριφορά της κυβέρνησης
Την διπλή γλώσσα της κυβέρνησης που από την μια επισείει το «χαρτί» της διαφάνειας και από την άλλη νομοθετεί υπέρ των φορολογικών παραδείσων επισήμανε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος στην Βουλή.

Στο πλαίσιο της τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της
Βουλής για την πρόταση της ΝΔ για την Novartis
ανέφερε ότι ο κ. Αλέξης Τσίπρας στις 6 Φεβρουαρίου στην Πάτρα υποστήριξε πως  «Δεν μπορεί να υπάρχει πατριωτισμός των Panama papers, των offshore και της μίζας» αν και λίγες ημέρες νωρίτερα ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος συναποφάσισε με τους ευρωπαίους  ομολόγους του την διαγραφή του Παναμά από την «μαύρη» λίστα των φορολογικών παραδείσων!

«Την ώρα που οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ και ανάμεσά τους και ο κ. Τσακαλώτος αποφάσιζαν και ψήφιζαν την απόσυρση του Παναμά από την μαύρη λίστα των Βρυξελλών με τους φορολογικούς παραδείσους ( 23.1.2018 ), ο πρωθυπουργός κοπτόταν και κατακεραύνωνε συλλήβδην τους πολιτικούς του αντιπάλους για τα Panama papers.
Κλείσιμο

«Δεν μπορεί να υπάρχει πατριωτισμός των Panama papers, των offshore και της μίζας » έλεγε από την Πάτρα στις 6 Φεβρουαρίου. Αν δεν πρόκειται για το άκρον άωτον της υποκρισίας, της δημαγωγίας, του λαϊκισμού και τελικά της προσωπικής ξετσιπωσιάς, Τότε περί τίνος πρόκειται ;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης