Βίντεο: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα περίπτερα της ΔΕΘ

Βίντεο: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα περίπτερα της ΔΕΘ

Στον Δικέφαλο του Βορρά που αποκλείστηκε από την Ευρώπη ευχήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Βίντεο: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα περίπτερα της ΔΕΘ
Χαμογελαστός και άνετος, χωρίς σακάκι και γραβάτα εμφανίστηκε το πρωί στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος περιηγήθηκε στα περίπτερα της Έκθεσης και συνομίλησε με πολύ κόσμο.

Μεταξύ των περιπτέρων που επισκέφτηκε, ήταν και το περίπτερο του ΠΑΟΚ, όπου τον υποδέχθηκαν δύο γνωστοί ΠΑΟΚτσήδες, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Θοδωρής Ζαγοράκης και ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης.

O πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος είναι γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του, θέλησε να κάνει πλάκα με τους παρευρισκομένους και τόνισε ότι «αυτό που μπορώ να ευχηθώ είναι καλή ευρωπαϊκή πορεία, σας καλύπτει;». Θυμίζουμε ότι ο Δικέφαλος έχει για φέτος αποκλειστεί από την Ευρώπη.

Κλείσιμο
Επίσης, εκεί τον συνάντησε και ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη του είπε "γεια σου πρόεδρε ΠΑΟΚτσάκι".

Τέλος, ένα φιλικό παιχνίδι μπάσκετ κανόνισαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Ζαγοράκης.

Δείτε τη στιχομυθία στο περίπτερο του ΠΑΟΚ, όπως την κατέγραψε το thestival.gr






Πηγή: www.thestival.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης