Το απρόοπτο του δείπνου: Ο Παυλόπουλος «διόρθωσε» τη θέση του ζεύγους Μακρόν

Το απρόοπτο του δείπνου: Ο Παυλόπουλος «διόρθωσε» τη θέση του ζεύγους Μακρόν

Μετά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Γαλλίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άλλαξε θέσεις στον Εμανουέλ και τη Μπριζίτ Μακρόν, ώστε να τηρηθεί το πρωτόκολλο

Το απρόοπτο του δείπνου: Ο Παυλόπουλος «διόρθωσε» τη θέση του ζεύγους Μακρόν
Στιγμιαία αμηχανία, η οποία έλαβε τέλος με την άμεση παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας
, Προκόπη Παυλόπουλου, σημειώθηκε κατά την έναρξη του δείπνου προς τιμήν του ζεύγους Μακρόν, στο προεδρικό μέγαρο. Κατά λάθος, η Μπριζίτ Μακρόν βρέθηκε να στέκεται δίπλα στη σύζυγο του κ. Παυλόπουλου, Σίσσυ Παυλοπούλου. 

Αμέσως παρενέβη ο Έλληνας Πρόεδρος και εξήγησε στην «πρώτη κυρία» της Γαλλίας ότι έπρεπε να μεταφερθεί, ώστε να τηρηθεί το πρωτόκολλο. 

Κλείσιμο
Αρχικά, η σύζυγος του Γάλλου προέδρου είχε τοποθετηθεί ανάμεσα στη Σίσσυ Παυλοπούλου και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανάμεσα στον Προκόπη Παυλόπουλο και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ο Μακρόν με τη σειρά του, ήταν δίπλα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη σύζυγου του Έλληνα πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Μόλις ολοκληρώθηκε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Γαλλίας, ο κ. Παυλόπουλος άλλαξε θέσεις στο ζεύγος Μακρόν, ώστε να τηρηθεί το πρωτόκολλο και να είναι καθ' όλα τυπική η εικόνα στο δείπνο.

Το πριν...


...και το μετά


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης