Ραγκούσης: Είμαστε η παράταξη της διαύγειας

Ραγκούσης: Είμαστε η παράταξη της διαύγειας

«Με την ηλεκτρονική ψηφοφορία να ανοίξουμε τις πόρτες στη νέα γενιά, στις παραγωγικές ηλικίες, στις Ελληνίδες και τους Έλληνες του εξωτερικού» δηλώνει ο υποψήφιος πρόεδρος της κεντροαριστεράς

Ραγκούσης: Είμαστε η παράταξη της διαύγειας
Θέση υπέρ της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας λαμβάνει και σήμερα ο Γιάννης Ραγκούσης. «Είμαστε η παράταξη της Διαύγειας και του ιδρυτικού νόμου για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση - Ν.3979/2011, με τον οποίο καθιερώθηκε η νομική υπόσταση και ισχύς της ηλεκτρονικής υπογραφής και του ηλεκτρονικού εγγράφου» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του. 

Και παρουσιάζει το ιστορικό των δικών του παρεμβάσεων: 

Έχοντας αναλάβει ως Υπουργός Εσωτερικών την ευθύνη προετοιμασίας και εισήγησης των συγκεκριμένων μεταρρυθμίσεων είμαι βεβαιος για τη σπουδαιότητα τέτοιων μεγάλων προοδευτικών αλλαγών. 

Κλείσιμο
Η νέα Προοδευτική παράταξη έχει πολιτικό και ιστορικό χρέος να ανοίξει νέους δρόμους, να πει ναι στην καινοτομία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Οι εύλογες επιφυλάξεις για την ασφάλεια του συστήματος πρέπει να μας οδηγήσουν στη λήψη των αναγκαίων διασφαλίσεων, σε καμία περίπτωση στην απόρριψη της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης