Μαξίμου: «Η ελληνική οικονομία επιστρέφει στην ευρωπαϊκή κανονικότητα»

Μαξίμου: «Η ελληνική οικονομία επιστρέφει στην ευρωπαϊκή κανονικότητα»

Επίσης, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «η ελληνική οικονομία αποκαθιστά την εμπιστοσύνη που χάθηκε από τις επιλογές που έφεραν τη χώρα στο χείλος της κατάρρευσης το 2010 και ανακτά το χαμένος έδαφος της πενταετίας 2010 – 2015»

Μαξίμου: «Η ελληνική οικονομία επιστρέφει στην ευρωπαϊκή κανονικότητα»
«Η ελληνική οικονομία επιστρέφει με σταθερά βήματα στην ευρωπαϊκή κανονικότητα», σχολιάζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, την επίσημη ανακοίνωση της Κομισιόν για την έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος.

Επίσης, καταφέρεται ενάντια στους «καταστροφολόγους της ΝΔ» και «μερίδας του Τύπου», ενώ μιλά για αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
 
«Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Κλείσιμο
για έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος. 
 
Σε πείσμα των καταστροφολόγων της ΝΔ καθώς και μερίδας του Τύπου, επιβεβαιώνεται καθημερινά ότι η ελληνική οικονομία επιστρέφει με σταθερά βήματα στην ευρωπαϊκή κανονικότητα, αποκαθιστά την εμπιστοσύνη που χάθηκε από τις επιλογές που έφεραν τη χώρα στο χείλος της κατάρρευσης το 2010 και ανακτά το χαμένος έδαφος της πενταετίας 2010 – 2015.
 
Η κυβέρνηση συνεχίζει με προσήλωση την πορεία για την οριστική έξοδο από το πρόγραμμα προσαρμογής τον Αύγουστο του 2018.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης