Κικίλιας: Ο Τζανακόπουλος δεν εκλέγεται ενώ τον Μητσοτάκη τον ψηφίζουν στο Αιγάλεω και στο Περιστέρι

Κικίλιας: Ο Τζανακόπουλος δεν εκλέγεται ενώ τον Μητσοτάκη τον ψηφίζουν στο Αιγάλεω και στο Περιστέρι

«Ο Μητσοτάκης να μη μιλάει για τους ανέργους, σας το λέει αυτό ένας άνθρωπος που έμεινε για 2 χρόνια στο Αιγάλεω» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προκαλώντας πολιτική αντιπαράθεση με τη ΝΔ

Κικίλιας: Ο Τζανακόπουλος δεν εκλέγεται ενώ τον Μητσοτάκη τον ψηφίζουν στο Αιγάλεω και στο Περιστέρι
Στην αντεπίθεση περνάει η αξιωματική αντιπολίτευση μετά τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος για τη διαμονή του επί δύο χρόνια στο Αιγάλεω και την αμφισβήτηση εκ μέρους του του δικαιώματος του προέδρου της ΝΔ να μιλάει για τους ανέργους της Δυτικής Αττικής.

«Ο κ. Τζανακόπουλος δεν έχει εκλεγεί ποτέ του. Είναι δοτός στο υπουργικό αξίωμα που κατέχει», σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του εκπροσώπου της κυβέρνησης. Γι΄ αυτό, πρόσθεσε, «δεν μπορεί να εγκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη που εκλέγεται  για σχεδόν δεκαπέντε χρόνια στη Β΄ Αθηνών. Τις περισσότερες φορές μάλιστα ήταν πρώτος βουλευτής με τις ψήφους που έπαιρνε στο Αιγάλεω και στο Περιστέρι».
Κλείσιμο

 Οι δηλώσεις Κικίλια ήρθαν σε απάντηση προς τον Δημήτρη Τζανακόπουλο που είχε πει νωρίτερα την Πέμπτη: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει στο όνομα των ανέργων και των εργαζομένων στο Κερατσίνι και το Αιγάλεω. Δεν τις ξέρει αυτές τις περιοχές, δεν τις έχει δει ποτέ του. Και σας το λέει αυτό ένας άνθρωπος που έμεινε για δύο χρόνια στο Αιγάλεω».

Και όλα αυτά ξεκίνησαν από τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ στον Alpha όταν αναφερόμενος στην τροπολογία για να μην πρληρωθούν πρόστιμα για λαθρεμπόριο από την εταιρία ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη είχε πει: «Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος θα πρέπει να ντρέπονται για αυτό το οποίο έκαναν στη Βουλή την περασμένη Παρασκευή. Έφεραν από την πίσω πόρτα μία χαριστική τροπολογία για έναν συγκεκριμένο επιχειρηματία. Και αναρωτιέμαι πως αισθάνεται σήμερα ο άνεργος στο Κερατσίνι ή ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας στο Αιγάλεω που βουλιάζει στα χρέη, όταν βλέπει την Κυβέρνηση από την πίσω πόρτα, γιατί δεν είχε το θάρρος να πει ότι αυτή η τροπολογία αφορά τον κ. Σαββίδη, να χαρίζει 38.000.000 ευρώ πρόστιμα από λαθρεμπόριο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης