Κυβερνητικές πηγές για Μητσοτάκη: Δεν έχει τίποτα νέο να προσφέρει στη νέα γενιά

Κυβερνητικές πηγές για Μητσοτάκη: Δεν έχει τίποτα νέο να προσφέρει στη νέα γενιά

Η ΝΔ έφερε τους νέους στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται σήμερα σχολιάζουν κύκλοι του μεγάρου Μαξίμου μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ

Κυβερνητικές πηγές για Μητσοτάκη: Δεν έχει τίποτα νέο να προσφέρει στη νέα γενιά
Τίποτα νέο δεν μπορεί να προσφέρει στη νέα γενιά, ούτε ο κ.Μητσοτάκης, ούτε το κόμμα του «και αυτό φρόντισε να το αποδείξει με ύβρεις», σχολίασαν κυβερνητικοί κύκλοι για την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στο Συνέδριο Επανεκκίνησης της ΟΝΝΕΔ. Μάλιστα, η οργάνωση νέων της ΝΔ χαρακτηρίζεται από τους ίδιους κύκλους ως η οργάνωση που έκανε επί δεκαετίες το πελετειακό σύστημα και την ευνοιοκρατία, επιστήμη.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές του Μαξίμου, ο κ.Μητσοτάκης και η ΝΔ οδήγησαν τη νεολαία στη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει:

«-Ανεργία, περικοπή εργασιακών δικαιωμάτων και μετανάστευση για τους πολλούς, υπεράσπιση των συμφερόντων των ολίγων και ισχυρών.

Κλείσιμο
-Περικοπές και απαξίωση της δημόσιας παιδείας,  μάχη υπέρ των ελίτ, υπέρ μιας εκπαίδευσης για τους λίγους και προνομιούχους, στο όνομα δήθεν της αριστείας. Η νεολαία γνωρίζει πολύ καλά ποιοι φέρουν την ευθύνη για την κατάσταση που βιώνει. Τους τιμώρησε με τους αγώνες και την ψήφο της. Και θα το ξανακάνει παρά τα επικοινωνιακά φτιασιδώματα που επιχειρεί ο κ. Μητσοτάκης στο θατσερικό του κόμμα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης