Γεροβασίλη: Τώρα «την λέει» στα κανάλια που δεν κάλυψαν τη... φιέστα της κυβέρνησης στο Ζάππειο

Γεροβασίλη: Τώρα «την λέει» στα κανάλια που δεν κάλυψαν τη... φιέστα της κυβέρνησης στο Ζάππειο

«Προτίμησαν να παίζουν επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής» είπε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος

Γεροβασίλη: Τώρα «την λέει» στα κανάλια που δεν κάλυψαν τη... φιέστα της κυβέρνησης στο Ζάππειο
Στο στόχαστρο της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, βρέθηκαν εκ νέου οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί, αυτή τη φορά για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψαν -ή, καλύτερα, δεν κάλυψαν- την Σύνοδο του Νότου, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο.

Ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά» της αντιπαράθεσης που μαίνεται, από την πρώτη στιγμή που η κυβέρνηση αποφάσισε να βγάλει σε πλειστηριασμό μόλις τέσσερις άδειες για κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, η κυρία Γεροβασίλη «έψεξε» τους σταθμούς, οι οποίοι... αδιαφόρησαν για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και των άλλων Ευρωπαίων ηγετών, που έδωσαν το «παρών» στη Σύνοδο.

«Η Σύνοδος Μεσογειακών Κρατών της ΕΕ, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, μάλλον δεν αποτελεί σημαντική είδηση για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αφού, προφανώς, δεν είναι συμβατή με την εικόνα καταστροφολογίας, που συστηματικά προβάλλουν για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης» δήλωσε η κυρία Γεροβασίλη και παρατήρησε ότι «κανένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός δεν διέκοψε το πρόγραμμά του, για να προβάλλει τις δηλώσεις δύο Προέδρων Δημοκρατίας και τεσσάρων πρωθυπουργών».

«Προφανώς, αντίθετη άποψη είχαν οι 226 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί, από τους οποίους οι 145 από ξένα ΜΜΕ, που βρέθηκαν στο Ζάππειο για την κάλυψη της Συνόδου, η οποία είχε ισχυρότατο διεθνή αντίκτυπο. Φαίνεται ότι τα ιδιωτικά κανάλια έχουν διαφορετική αντίληψη για το ποιο γεγονός είναι άξιο μετάδοσης και ποιο όχι, και προτίμησαν να παίζουν επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής» ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, λειτουργώντας, ουσιαστικά, σαν διευθύντρια προγράμματος των καναλιών...


Κλείσιμο
Ανακοίνωση της ΝΔ: Ντροπή για τη Δημοκρατία η δήλωση Γεροβασίλη
«Η αποψινή δήλωση της κυρίας Γεροβασίλη αποτελεί όνειδος για τη θέση Κυβερνητικού Εκπροσώπου και ντροπή για τη Δημοκρατία.
 
Η Εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα με μια πρωτοφανή ανακοίνωση που έρχεται από τις πιο σκοτεινές εποχές της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας,  εγκαλεί τα ιδιωτικά κανάλια γιατί δεν έκοψαν το πρόγραμμά τους για να μεταδώσουν απευθείας το γεγονός που εκείνη έκρινε ότι όφειλαν να μεταδώσουν!
 
Το επόμενο στάδιο είναι να ζητήσει οι συσκέψεις για τα δελτία ειδήσεων να γίνονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου, ώστε ο ελληνικός λαός να έχει "την ενημέρωση που πρέπει"!
 
Η αποψινή οργουελιανή δήλωση της κυρίας Γεροβασίλη, προφανώς κατ' εντολήν Τσίπρα, αποκαλύπτει με ξεκάθαρο τρόπο πια, τι είχαν και έχουν στο μυαλό τους με τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες!
 
Καλούμε και τα υπόλοιπα Κόμματα και τις δημοσιογραφικές ενώσεις να καταδικάσουν τις ολοκληρωτικές πρακτικές της Κυβέρνησης.
 
Για να μπει τέλος στον κατήφορο, στον οποίο έχει σπρώξει τη χώρα και τη Δημοκρατία η Κυβέρνηση Τσίπρα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης