ΝΔ: «Να αποσυρθεί αμέσως η ρύθμιση υποταγής της ιδιωτικής εκπαίδευσης στον κ. Φίλη»

ΝΔ: «Να αποσυρθεί αμέσως η ρύθμιση υποταγής της ιδιωτικής εκπαίδευσης στον κ. Φίλη»

«Μετά τη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης, το υπουργείο Παιδείας προχωρά και στη διάλυση της ιδιωτικής εκπαίδευσης» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση

ΝΔ: «Να αποσυρθεί αμέσως η ρύθμιση υποταγής της ιδιωτικής εκπαίδευσης στον κ. Φίλη»
«Μετά τη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης, το υπουργείο Παιδείας προχωρά και στη διάλυση της ιδιωτικής εκπαίδευσης» τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

Ο συντονιστής Μορφωτικών Υποθέσεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Θόδωρος Φορτσάκης, δήλωσε ότι ο υπουργός Παιδείας
Ν. Φίλης «όπως το συνηθίζει, κατέθεσε αιφνιδιαστικά στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση για τα ιδιωτικά σχολεία, με μόνο στόχο να ελέγξει ο ίδιος τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των ιδιωτικών σχολείων και τις εργασιακές σχέσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτικών».
Κλείσιμο
 
Στη Συγγρού λένε ότι η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, «αντί να εργαστεί για να διορθώσει τα χάλια των δημόσιων σχολείων, που η ίδια έχει προκαλέσει, θέτει ως προτεραιότητά της πλέον και τη διάλυση των ιδιωτικών σχολείων».
 
Προσθέτουν πως σκοπός της κυβέρνησης είναι η ικανοποίηση ενός συγκεκριμένου κομματικού ακροατηρίου, που απεχθάνεται την ιδιωτική πρωτοβουλία, την αξιοκρατία και την αξιολόγηση. «Η ρύθμιση υποταγής της ιδιωτικής εκπαίδευσης στον κ. Φίλη πρέπει να αποσυρθεί αμέσως», επισήμανε ο κ. Φορτσάκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης