Διαφοροποίηση του Θεοχάρη από το Ποτάμι για την παραίτηση Μουζάλα

Διαφοροποίηση του Θεοχάρη από το Ποτάμι για την παραίτηση Μουζάλα

Ενόχληση στο στελεχιακό δυναμικό της Σεαστουπόλεως για τη στάση του τέως κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου τον οποίο κατηγορούν ότι... συντάσσεταιμε τον Καμμένο. 
 

Διαφοροποίηση του Θεοχάρη από το Ποτάμι για την παραίτηση Μουζάλα
Την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα ζήτησε ο Χάρης Θεοχάρης συντασσόμενος με την πρόταση Καμμένου και διαφοροποιούμενος για άλλη μια φορά από το κόμμα του.

Συγκεκριμένα, την ώρα που το Ποτάμι έλεγε πως «υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παραιτηθεί ένας υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά τα σαρδάμ δεν περιλαμβάνονται σε αυτούς», ο κ.Θεοχάρης δήλωνε στον ANT1 ότι «ένα λάθος τέτοιου μεγέθους δεν μπορεί να λυθεί με άλλο τρόπο εκτός της παραίτησης του υπουργού».

Πηγές από τη Σεβαστουπόλεως επιμένουν ότι η διαφοροποίηση-«αυτονόμηση» του βουλευτή ξεσήκωσε τους εθελοντές του Κινήματος, ορισμένοι εκ των οποίων ζήτησαν την διαγραφή του από το κόμμα. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση εθελοντή: «τελικά βρήκαμε που θα πάει ο Θεοχάρης, στους ΑΝΕΛ θα πάει». Ενώ άλλος με σκωπτική διάθεση πρόσθετε: «Θεία Χάρη! Δέκα γίνανε οι βουλευτές ΑΝΕΛ!».
Κλείσιμο

Τα ηγετικά κλιμάκια του Ποταμιού, ωστόσο, δεν δίνουν συνέχεια και επαναλαμβάνουν ότι «το Κίνημα εκφράζεται από τα όργανα του», συμπληρώνοντας με μια δόση χιούμορ: «Και βέβαια μας χωρίζει άβυσσος από τις προτάσεις Καμμένου».

Σε «διευκρινιστική ανάρτηση» του στο Facebook, o κ. Θεοχάρης επεχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ωστόσο, επέμεινε ότι το λεκτικό ατόπημα είναι λόγος παραίτησης, προσθέτοντας ότι υφίστανται και άλλοι σοβαρότεροι λόγοι. Αναλυτικότερα ο βουλευτής του Ποταμιού έγραψε:

«Tο λεκτικό ατόπημα του κ. Μουζάλα είναι απλώς ένας ακόμα  λόγος που θα έπρεπε να τον οδηγήσει στην παραίτηση. Διπλωματικά σαρδάμ δεν υφίστανται. Ο βασικότερος όμως λόγος που θα έπρεπε να το πράξει είναι η  ανικανότητα της κυβέρνησης  να αντιμετωπιστεί ένα κρίσιμο εθνικό θέμα. Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται απολύτως ανεπαρκής ο τρόπος που ο ίδιος, ως αρμόδιος υπουργός, χειρίστηκε το ζήτημα των προσφύγων και των μεταναστών. Και συμβιβάστηκε με την διαχείριση του χαρτοφυλακίου του, αποδεχόμενος την ανεπάρκεια της Κυβέρνησης Τσίπρα που του ανέθεσε ένα υπουργείο χωρίς τις στοιχειώδεις δομές», είπε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης