Γερμανικός Τύπος: O Τσίπρας δεν θέλει το ΔΝΤ στο τρίτο Μνημόνιο

Γερμανικός Τύπος: O Τσίπρας δεν θέλει το ΔΝΤ στο τρίτο Μνημόνιο

Την ατάκα αυτή ξεχώρισαν οι γερμανικές εφημερίδες από τη συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο Έλληνας πρωθυπουργός

Γερμανικός Τύπος: O Τσίπρας δεν θέλει το ΔΝΤ στο τρίτο Μνημόνιο
Ο Τσίπρας δεν θέλει το ΔΝΤ στο πρόγραμμα, γράφει ο γερμανικός Τύπος σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη του Έλληνα πρωθυπουργού. Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να απαλλάξει τη χώρα από την οικονομική στήριξη του διεθνούς οργανισμού, όπως επισημαίνουν τα περισσότερα γερμανικά ΜΜΕ. 

Suddeutsche Zeitung 

Για την εφημερίδα "Suddeutsche Zeitung", o Έλληνας πρωθυπουργός θέλει να απαλλάξει την Ελλάδα από την βοήθεια του ΔΝΤ αφού πλέον η βοήθεια του διεθνούς οργανισμού δεν είναι απαραίτητη για την χώρα του. Όπως αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα της εφημερίδας, "τα δάνεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δεν είναι πλέον απαραίτητα για την Ελλάδα καθώς ο Έλληνας πρωθυπουργός θεωρεί ότι πλέον η χρηματοδότηση από το ΔΝΤ δεν είναι απαραίτητη. Η χώρα του χρειάζεται πλέον λιγότερα χρήματα από το πακέτο διάσωσης, προσθέτει.  

Κλείσιμο
Στο ίδιος μήκος κύματος με την εφημερίδα "Suddeutsche Zeitung" κινείται και η γερμανική εφημερίδα "Die Welt
": "Ο Tσίπρας πιστεύει ότι δεν είναι απαραίτητα για τη χώρα του τα δισεκατομμύρια του ΔΝΤ", γράφει και προσθέτει: "Μεταρρυθμίσεις έναντι δισεκατομμυρίων. Αυτό ήταν το deal για το πακέτο διάσωσης. Όμως, ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν θέλει πλέον την οικονομική υποστήριξη του διεθνούς οργανισμού.
 
Frankfurt Rundshau 

Για το ραδιοφωνικό δίκτυο "Frankfurt Rundfunk", o Αλέξης Τσίπρας θέλει να απαλλαγεί από το ΔΝΤ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης