ΝΔ: Πέφτουν οι υπογραφές με την Vodafone για τις εκλογές - 700.000 ευρώ το κόστος

ΝΔ: Πέφτουν οι υπογραφές με την Vodafone για τις εκλογές - 700.000 ευρώ το κόστος

Η συμφωνία ελέγχθηκε από τους νομικούς συμβούλους των δύο πλευρών και έτσι δόθηκε το «πράσινο φως» για την υπογραφή της

ΝΔ: Πέφτουν οι υπογραφές με την Vodafone για τις εκλογές - 700.000 ευρώ το κόστος
«Πέφτουν», επιτέλους, το πρωί της Τρίτης, οι υπογραφές για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ, καθώς σήμερα έκλεισαν όλα τα ανοιχτά ζητήματα.

Η συμφωνία ελέγχθηκε από τους νομικούς συμβούλους των δύο πλευρών και έτσι δόθηκε  το «πράσινο φως» για την υπογραφή της. Κύριο ζήτημα αποτελούσε η κάλυψη των 1.200 χειριστών tablets για την ψηφοφορία, με την Vodafone να έχει ζητήσει από την Παρασκευή να λάβει εντός της ημέρας διαβεβαιώσεις για τα άτομα. 

Η πρόταση της εταιρείας τηλεπικοινωνιών, η οποία περιλάμβανε τους 1.200 χειριστές tablets, κρίθηκε ως ασύμφορη και έτσι η ΝΔ δεσμεύτηκε πως διαθέτει τον αριθμό στελεχών-εθελοντών. 

Κλείσιμο
Η σύμβαση θα υπογραφεί από τον διευθυντή του κόμματος Κωνσταντίνο Τσιμάρα -όχι από την ΚΕΦΕ- και από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Vodafone στα γραφεία του κόμματος, ενώ η εταιρεία τηλεπικοινωνιών θα αναλάβει το τεχνικό σκέλος.

Το κόστος ανέρχεται πλέον στις 700.000 ευρώ, από 850.000 που θα ήταν, αν η ΝΔ επέλεγε την πρώτη προσφορά που κατέθεσε η Vodafone με τους 1.200 χειριστές. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης