Χρυσοβελώνη: Ο πρωθυπουργός να αναλάβει πρωτοβουλίες για το αν θα μείνει ο Φίλης

Χρυσοβελώνη: Ο πρωθυπουργός να αναλάβει πρωτοβουλίες για το αν θα μείνει ο Φίλης

Ο κύριος Φίλης θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς έχει προκαλέσει επανειλημμένως με τις δηλώσεις του, τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Χρυσοβελώνη: Ο πρωθυπουργός να αναλάβει πρωτοβουλίες για το αν θα μείνει ο Φίλης
Να αναλάβει πρωτοβουλίες σχετικά με το αν θα φύγει ή θα μείνει ο Νίκος Φίλης στην κυβέρνηση κάλεσε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Το θέμα δεν μπορεί να θεωρείται ότι έχει κλείσει, διότι σήμερα υπάρχει μια πορεία διαμαρτυρίας, στην οποία θα συμμετάσχει και η νεολαία των ΑΝΕΛ» δήλωσε η κυρία Χρυσοβελώνη μιλώντας στο Vima Fm, τονίζοντας πως το κόμμα της «όχι μόνο δεν υιοθετεί, αλλά καταδικάζει» τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας για τη γενοκτονία των Ποντίων.

Κλείσιμο
«Πρέπει να θυμόμαστε ότι η γενοκτονία έχει αναγνωριστεί με απόφαση του ελληνικού Κοινοβουλίου και κάθε χρόνο έχουμε εκδηλώσεις μνήμης γι’ αυτό το θέμα και δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά τη σκοπιμότητα του κ. Φίλη, διότι ο κ. Φίλης στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου δεν εμφανίστηκε ως κ. Φίλης, αλλά ως υπουργός Παιδείας», είπε. 

«Το αν θα παραμείνει ή θα φύγει, είναι πρωτοβουλία του πρωθυπουργού. Θα περιμένουμε πρώτα και από τον ίδιο να κάνει μια διορθωτική δήλωση, αλλά όχι σαν αυτή που έκανε» πρόσθεσε η κυρία Χρυσοβελώνη και επισήμανε πως είναι η δεύτερη φορά που ο κύριος Φίλης προκαλεί με δηλώσεις του, μετά τα όσα είχε πει για «φραγκοδίφραγκα».

«Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Διαφορετικά, ο πρωθυπουργός θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες και να έχει βαρύνουσα σημασία η πολύ μεγάλη αντίδραση των πολιτών και δεν αναφέρομαι μόνο στους ποντιακούς συλλόγους, αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών», κατέληξε η εκπρόσωπος Τύπου του συγκυβερνώντος κόμματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης