Πώς η Ραχήλ Μακρή πέταξε εκτός ψηφοδελτίων της ΛΑΕ τον Αλέκο Καλύβη

Πώς η Ραχήλ Μακρή πέταξε εκτός ψηφοδελτίων της ΛΑΕ τον Αλέκο Καλύβη

Τοποθετείται δεύτερη στην Περιφέρεια Αττικής, θέση που προοριζόταν για τον Αλέκο Καλύβη - «Στηρίζω τη Λαϊκή Ενότητα χωρίς να συμμετέχω στα ψηφοδέλτιά της», λέει ο ίδιος

Πώς η Ραχήλ Μακρή πέταξε εκτός ψηφοδελτίων της ΛΑΕ τον Αλέκο Καλύβη
Εκτός ψηφοδελτίων «Λαϊκής Ενότητας» έθεσε εαυτόν ο κ. Αλέκος Καλύβης, αν και όπως δήλωσε εξακολουθεί να στηρίζει το νεοσύστατο κόμμα.

«Στηρίζω τη Λαϊκή Ενότητα χωρίς να συμμετέχω στα ψηφοδέλτιά της. Προέχει ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε ψύχραιμα μετά τις εκλογές», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καλύβης φέρεται δυσαρεστημένος από τις «καραμπόλες» που προέκυψαν την τελευταία στιγμή στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων της ΛΑΕ. Οι ίδια πηγές αναφέρουν ότι ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε ότι θα τοποθετούταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου για το υπόλοιπο Αττικής ή δεύτερος πίσω από τον κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη. Όμως, το επιτελείο του κόμματος επέλεξε να τοποθετήσει στην συγκεκριμένη περιφέρεια την κυρία Ραχήλ Μακρή και να «μετακομίσει» τον κ. Καλύβη στην τέταρτη θέση της λίστας για την Β' Αθήνας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης