ΣΥΡΙΖΑ: Παρέμβαση Ιγγλέση και «mea culpa» από Τσίπρα για τις Σκουριές

ΣΥΡΙΖΑ: Παρέμβαση Ιγγλέση και «mea culpa» από Τσίπρα για τις Σκουριές

Ο πρωθυπουργός είπε ότι ήταν λάθος του που αναφέρθηκε σε 5.000 εργαζόμενους της Eldorado και ότι αυτό το λάθος δεν ήταν εσκεμμένο

ΣΥΡΙΖΑ: Παρέμβαση Ιγγλέση και «mea culpa» από Τσίπρα για τις Σκουριές
Την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε η παρέμβαση της Κατερίνας Ιγγλέση, βουλευτού Χαλκιδικής, η οποία ανέγνωσε κείμενο διαμαρτυρίας της τοπικής οργάνωσης Ιερισσού για τις δηλώσεις του σε ό,τι αφορά τις Σκουριές, στη χθεσινή συνέντευξή του.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι ήταν λάθος του που αναφέρθηκε σε 5.000 εργαζόμενους της Eldorado και ότι αυτό το λάθος δεν ήταν εσκεμμένο.

Σημείωσε ότι η στάση της κυβέρνησης είναι στην κατεύθυνση της δικαίωσης των αγώνων των κατοίκων και της προστασίας του περιβάλλοντος. Υποσχέθηκε ότι το θέμα θα λυθεί άμεσα, λαμβάνοντας υπ' όψιν και το να μην μείνουν άνεργοι οι 1.900 εργαζόμενοι της εταιρείας.

Κλείσιμο
Σημείωσε, δε, ότι αυτοί που ελέγχουν την εταιρεία παίζουν ένα ρόλο με τα ΜΜΕ. Μετά τον Αλέξη Τσίπρα, το λόγο για το θέμα πήρε ο αρμόδιος υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος δήλωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα στην κατεύθυνση της δικαίωσης του αγώνα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης