Δεν έχει ζητηθεί συνάντηση Τσίπρα με την Μέρκελ

Δεν έχει ζητηθεί συνάντηση Τσίπρα με την Μέρκελ

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά με τον Γερμανό πρέσβη στην Αθήνα

Δεν έχει ζητηθεί συνάντηση Τσίπρα με την Μέρκελ
Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει υπάρξει επίσημος προγραμματισμός για συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επαφές ανάμεσα στην ελληνική και γερμανική πλευρά.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γερμανό πρέσβη στην Αθήνα χωρίς σε αυτή να υπάρξει κάποια συζήτηση για την πραγματοποίηση της συνάντησης.

Όπως μετέδωσε το MEGA επικαλούμενο πηγές από το Βερολίνο, Μαξίμου και γερμανική καγκελαρία έχουν επαφές σε επίπεδο συμβούλων, για την ώρα, στις οποίες έχουν συζητηθεί και θέματα που αφορούν το πρόγραμμα.

Σημειώνεται πως ο κ. Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες πραγματοποίησε επίσκεψη στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ε.Ε. προκειμένου να συναντηθεί με το προσωπικό και να ενημερωθεί για το έργο της ΜΕΑ, ενώ το πρωί της Πέμπτης θα έχει συνάντηση με τον Βέλγο ομόλογό του, Σαρλ Μισέλ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης