Κουβέλης: Ο τόπος και η κοινωνία πρέπει να αλλάξουν σελίδα

Κουβέλης: Ο τόπος και η κοινωνία πρέπει να αλλάξουν σελίδα

«Ο καθένας παίρνει το δρόμο του» είπε για την ανεξαρτητοποίηση της Νίκης Φούντα - Δεν απέκλεισε τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Κουβέλης: Ο τόπος και η κοινωνία πρέπει να αλλάξουν σελίδα
Εξερχόμενος της Βουλής μετά τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, δήλωσε: «Η άρνηση των βουλευτών να ψηφίσου "Δήμα" είναι η άρνησή τους να συμβάλλουν στη διατήρηση των ασκούμενων πολιτικών. Ήρθε η ώρα ο τόπος και η κοινωνία να αλλάξουν σελίδα».

Όσον αφορά στην τελευταία εξέλιξη, την ανεξαρτητοποίηση της Νίκης Φούντα από τη Δημοκρατική Αριστερά, ο κ. Κουβέλης σχολίασε: «Ο καθένας παίρνει το δρόμο του».

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Κουβέλης ψήφισε «παρών», ενώ σε εςρωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με πιθανή σύμπραξη της ΔΗΜΑΡ με το ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος απάντησε: «σεις είπατε». Ωστόσο, αμέσως μετά την τρίτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή θα επικυρωθεί η συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε σήμερα στη Βουλή ο πρόερδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης.

Όπως είπε σε συνομιλία του με δημοσιογράφους μετά την 29η Δεκεμβρίου, που ο ίδιος προεξοφλεί ότι δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος, θα συνέλθει το διαρκές συνέδριο της ΔΗΜΑΡ για να λάβει τις σχετικές αποφάσεις.

Ο Κ. Κουβέλης επιβεβαίωσε και δημοσίως την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες για τη μορφή που θα πάρει η εκλογική συνεργασία των δύο κομμάτων, ωστόσο ανέφερε ότι «ανταποκρίθηκε σε τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα» και πρόσθεσε: «Εμείς ζητήσαμε προγραμματική συμφωνία και διαρκές συνέδριο, όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα προοδευτικής διακυβέρνησης».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης