ΣΥΡΙΖΑ: Καμία «συγγνώμη» δεν ξεπλένει τον υφυπουργό Παιδείας

ΣΥΡΙΖΑ: Καμία «συγγνώμη» δεν ξεπλένει τον υφυπουργό Παιδείας

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για τεράστια προσβολή για τη δημοκρατία


ΣΥΡΙΖΑ: Καμία «συγγνώμη» δεν ξεπλένει τον υφυπουργό Παιδείας
«Μέγιστη χυδαιότητα» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης στη Βουλή κατά της Λ. Κανέλλη, ο υφυπουργός Παιδείας, Γιώργος Στύλιος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «τεράστια προσβολή για τη δημοκρατία» και τονίζει πως τέτοιες συμπεριφορές «δεν μπορεί να είναι ανεκτές και καμία "συγγνώμη" δεν μπορεί να τις ξεπλύνει».

Σημειώνεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που η κυρία Κανέλλη ανέπτυσσε την δευτερολογία της επίκαιρης ερώτησής που κατέθεσε σχετικά με την αντιμετώπιση του προβλήματος του υποσιτισμού στον παιδικό πληθυσμό.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως την ώρα που οι μαθητές λιποθυμούν στα σχολεία ο υφυπουργός εμφανίζεται «ως Μαρία Αντουανέτα λέγοντας ότι το υπουργείο προσφέρει ένα φρούτο την ημέρα στα παιδιά αν και δαπάνησε 3 εκατ. ευρώ για την διαφημιστική καμπάνια του προγράμματος». Ο κ. Στύλιος της ανταπάντησε πως «εγώ πήγα δημοτικό στην Αρτα σε ένα ορεινό χωριό της Αρτας και όχι εκεί που πήγατε εσείς» με αποτέλεσμα η βουλευτής να του επισημαίνει πως εφόσον θέτει ταξικά ζητήματα, η ίδια δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στην συζήτηση.

«Σας εκφράζει η ένταση. Θέλετε Κασιδιάρη… Θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη, αλλά δεν θα γίνω κασιδιάρης» ήταν η φράση που εκστόμισε ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος.
Κλείσιμο

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η επίθεση του υφυπουργού Παιδείας στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη δεν συνιστά μόνο μέγιστη χυδαιότητα. Αποτελεί τεράστια προσβολή για τη δημοκρατία, στελέχη της κυβέρνησης να επικαλούνται τη χρυσαυγίτικη βία. Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορεί να είναι ανεκτές και καμία “συγνώμη” δεν μπορεί να τις ξεπλύνει».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης