Παπαρήγα: «Νόθο το δημοψήφισμα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Παπαρήγα: «Νόθο το δημοψήφισμα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι «με τον τρόπο που θέτει το δημοψήφισμα ο ΣΥΡΙΖΑ αθωώνεται όλη η καταστροφική πορεία της ΔΕΗ...»

Παπαρήγα: «Νόθο το δημοψήφισμα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ»
«Νόθο» χαρακτήρισε το περιεχόμενο του δημοψηφίσματος του ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Αλέκα Παπαρήγα ξεκαθαρίζοντας -τουλάχιστον πολιτικά- πως δεν μπορεί να αθροιστεί η αντίστοιχη πρόταση του κόμματός της με αυτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ, μιλώντας στην Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για την «μικρή ΔΕΗ», επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι «με τον τρόπο που θέτει το δημοψήφισμα ο ΣΥΡΙΖΑ αθωώνεται όλη η καταστροφική πορεία της ΔΕΗ έως τώρα και καταψηφίζουμε μόνο ένα τμήμα της ιδιωτικοποίησης».

Κλείσιμο
«Αυτό όχι μόνο δεν βάζει φραγμό στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, αλλά νομιμοποιεί ότι θα έρθει στη συνέχεια… Σημαίνει ότι αποδεχόμαστε όλους τους νόμους για τη ΔΕΗ από το 1990 μέχρι τώρα», είπε και σημείωσε ότι η πρόταση του Περισσού αφορά το σύνολο της ενεργειακής πολιτικής και «ανοίγει το θέμα στον λαό ότι είμαστε εναντίον όλων των ιδιωτικοποιήσεων».

Συνέχισε την κριτική της στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να εμφανιστεί ως εναλλακτική λύση. Εναλλακτική λύση διακυβέρνησης είναι, εναλλακτική λύση για τον λαό δεν είναι».

Τέλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως έχει υιοθετήσει «στρατηγική της πυγμής και του μαστιγίου» προκειμένου να αντιμετωπίσει την αγανάκτηση του λαού καθώς και την ηγεσία της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ υποστηρίζοντας πως οι εργαζόμενοι επιθυμούσαν να αντισταθούν στο μέτρο της επιστράτευσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης