Άδωνις για Μακρή: Ανέβαινε στα κάγκελα της ΕΡΤ και τώρα πάει να φυλακίσει δημοσιογράφο

Άδωνις για Μακρή: Ανέβαινε στα κάγκελα της ΕΡΤ και τώρα πάει να φυλακίσει δημοσιογράφο

«Mας κατηγορούσε, μας έλεγε φασίστες, γιατί κλείσαμε την ΕΡΤ και γιατί πλήτταμε την ελευθέρια των δημοσιογράφων και τώρα πάει να βάλει στη φυλακή τρεις», είπε ο υπουργός Υγείας - Διάψευση για τον θάνατο 40χρονης μητέρας στη Λέσβο


Άδωνις για Μακρή: Ανέβαινε στα κάγκελα της ΕΡΤ και τώρα πάει να φυλακίσει δημοσιογράφο
Για υποκρισία κατηγόρησε την Ραχήλ Μακρή σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της δημοσιογράφου και αρχισυντάκτρια της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» Δέσποινα Κονταράκη.  Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, την κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση ενώ μήνυση έχει υποβληθεί και κατά του δημοσιογράφου, Γιώργου Κουβαρά, αλλά και του εκδότη της εφημερίδας, Αλέξη Σκαναβή. (Διαβάστε εδώ αναλυτικά
)
 
Κλείσιμο
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την είδηση δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η Ραχήλ Μακρή ανέβαινε στα κάγκελα της ΕΡΤ, και μας κατηγορούσε, μας έλεγε φασίστες, γιατί κλείσαμε την ΕΡΤ και γιατί πλήτταμε την ελευθέρια των δημοσιογράφων και τώρα πάει να βάλει στη φυλακή τρεις. Να καταλάβουμε το μέγεθος της υποκρισίας». 

Ακόμη, σημείωσε πως πράγματι η βουλευτής των ΑΝΕΛ έκανε τις θετικές αναφορές για τη Χρυσή Αυγή στην επιτροπή της Βουλής, αλλά όσα ανέφερε τα είπε εκτός μικροφώνου και δεν έχουν καταγραφεί στα πρακτικά. 

Διάψευση για τον θάνατο 40χρονης μητέρας 
Ο υπουργός Υγείας, μεταξύ άλλων, διέψευσε δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι μία 40χρονη μητέρα δύο παιδιών έχασε τη ζωή της, καθώς δεν μπορούσε να πληρώσει τα φάρμακα για την υπέρταση. 

«Ψευδές το δημοσίευμα. Η οικογένεια έβγαλε ανακοίνωση ότι θα πάει και στα δικαστήρια την ιστοσελίδα που δημοσίευσε την είδηση. Έχουμε κάνει φάμπρικα το θέμα της Μυτιλήνης, άκουσα τον κ. Σκουρλέτη να λεει ότι ‘αφήσατε τη γυναίκα να πεθάνει για φάρμακα 6 ευρώ στη Λέσβο’» , τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης