ΕΔΕ για τις «διαρροές» εμβασμάτων βουλευτών

ΕΔΕ για τις «διαρροές» εμβασμάτων βουλευτών

Θα αναζητηθούν οι υπαίτιοι της «διαρροής» σχετικών στοιχείων και πληροφοριών με τους ελέγχους των εμβασμάτων βουλευτών

ΕΔΕ για τις «διαρροές» εμβασμάτων βουλευτών
Με εντολή του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, προς τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΓΓΔΕ, θα διενεργηθεί άμεσα ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν οι υπαίτιοι της «διαρροής» σχετικών στοιχείων και δήθεν πληροφοριών με τους ελέγχους των εμβασμάτων βουλευτών.

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Ο ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει ποιοι επιλέγουν αυτή την ώρα να χτυπήσουν τη ΝΔ  
Κλείσιμο

Ικανοποίηση εκφράζει η ΝΔ για την άμεση αντίδραση του Υπουργείου Οικονομικών, που διέταξε ΕΔΕ για να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι που διακίνησαν διαρροές περί «τριών βουλευτών της ΝΔ, με αδικαιολόγητα εμβάσματα στο εξωτερικό».

Σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, τονίζει πως «οι τρεις βουλευτές της ΝΔ, περιορίστηκαν σήμερα σε έναν, που, όμως, ήδη από τον Απρίλιο του 2013, χωρίς καν να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό, έχει δικαιολογήσει πλήρως, στις αρμόδιες Αρχές, καταθέσεις και εισοδήματα από την εργασία του, έχει φορολογηθεί για αυτά και τα έχει δηλώσει στο Πόθεν Έσχες του».

Η κυρία Ασημακοπούλου επισημαίνει πως η ΝΔ περιμένει άμεσα να ολοκληρωθεί και να δοθεί στη δημοσιότητα το αποτέλεσμα της ΕΔΕ και να καταλογιστούν ευθύνες προς τους συκοφάντες των απαράδεκτων διαρροών.

«Ο ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει ποιοι, για ποιους λόγους επιλέγουν αυτή την ώρα να χτυπήσουν τη ΝΔ», συμπληρώνει η εκπρόσωπος της ΝΔ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης