Μιχάλης Κασσής: «Ας πάει η Τζάκρη στην ευχή της Παναγίας»

Μιχάλης Κασσής: «Ας πάει η Τζάκρη στην ευχή της Παναγίας»

Το σχόλιο του βουλευτη του ΠΑΣΟΚ για την αποπομπή της Τζάκρη - Μη συγκρίνετε τη δική μου αποπομπή το 2012 με την υπόθεση της Τζάκρη

Μιχάλης Κασσής: «Ας πάει η Τζάκρη στην ευχή της Παναγίας»
Με τη φράση «ας πάει στην ευχή της Παναγίας» σχολίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τη διαγραφή της Θεοδώρας Τζάκρη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος μετά την υπερψήφιση από μέρους της, της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Ο κ. Κασσής που επίσης είχε διαγραφεί το Νοέμβριο του 2012, διότι είχε καταψηφίσει το μνημόνιο, τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι δεν πρέπει να συγκρίνεται η δική του διαφωνία με αυτή της κυρίας Τζάκρη. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ο κ. Κασσής για την περίπτωση της αποπομπής της βουλευτού Πέλλας επανέλαβε μια προσφιλή του φράση την οποία είχε χρησιμοποιήσει και για να εκφράσει την αντίθεσή του στον φόρο ακινήτων.

«Ας πάει η Τζάκρη στην ευχή της Παναγίας», είπε ο Μιχάλης Κασσής, ενώ πριν από πέντε ημέρες όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τους κινδύνους να πέσει η κυβέρνηση λόγω των διαφωνιών κυβερνητικών βουλευτών με το σχέδιο για τον φόρο ακινήτων ο ίδιος είχε πει: «Να πέσει και να πάει στην ευχή της Παναγίας, η κυβέρνηση».

Κλείσιμο
Στη νέα του τηλεοπτική παρουσία πάντως ο Μιχάλης Κασσής εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τις αλλαγές που προτάθηκαν για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.

«Στον συγκεκριμένο νόμο έχουν γίνει αρκετές αλλαγές. Θα δούμε τις αλλαγές και θα τοποθετηθούμε. Αλλά, επαναλαμβάνω ότι έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας ότι η μείωση της φορολογίας, που προβλέπεται, «είναι συνδυασμένη με τις ανάγκες της κυβέρνησης».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης