Δ. Παπαδημούλης: Δε μας φοβίζει ο πόλεμος των Νέων

Δ. Παπαδημούλης: Δε μας φοβίζει ο πόλεμος των Νέων

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Τα Νέα και κάνει λόγο για βρώμικο πόλεμο και πανικό της διαπλοκής

Δ. Παπαδημούλης: Δε μας φοβίζει ο πόλεμος των Νέων

Η αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ με την εφημερίδα τα ΝΕΑ «χτυπάει κόκκινο» και μετά το σημερινό φύλλο που κάνει λόγο για «βρώμικη Ιστορία η οποία επαναλαμβάνεται πίσω από την πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα» προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ήρθε η απάντηση δια στόματος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Δημήτρη Παπαδημούλη.
«Πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα του πόσο βρώμικο πόλεμο θα δεχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και πριν και μετά τις εκλογές» τονίζει με δήλωσή του ο Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο των Νέων που κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως καλεί σε αποστασία. Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας έχει τίτλο: «Προσκλητήριο αποστασίας» και έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

Κλείσιμο
«Ο πόλεμος των Νέων δεν μας φοβίζει, δείχνει τον πανικό της διαπλοκής, λόγω της ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ, ενεργοποιούν στο φουλ όλα τα σενάρια για την αναζήτηση εφεδρειών αυτής της κυβέρνησης" πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο «Κόκκινο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης