Βενιζέλος: Είχα ενημερώσει τον Αβραμόπουλο για τη σύμβαση των υποβρυχίων

Βενιζέλος: Είχα ενημερώσει τον Αβραμόπουλο για τη σύμβαση των υποβρυχίων

Στη δημοσιότητα έδωσε το ΠΑΣΟΚ επιστολή με ημερομηνία 16 Οκτωβρίου προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας

Άνοδος στην Wall Street μέσω... Citigroup
Βενιζέλος: Είχα ενημερώσει τον Αβραμόπουλο για τη σύμβαση των υποβρυχίων
Συνέχεια στην αντιπαράθεση που μαίνεται από χθες, μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, μετά την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, ο οποίος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη σύμβαση των υποβρυχίων, του 2010, έδωσε σήμερα το ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ανοιχτά την ενόχλησή του για το γεγονός ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν τον κάλυψε, ως πρώην υπουργό Εθνικήγς Άμυνας, όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προανήγγειλε το αίτημά του για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος θεώρησε ότι, στην απάντησή του στον κ. Τσίπρα, ο κ. Αβραμόπουλος δεν τον κάλυψε ως παλαιότερο υπουργό Εθνικής Άμυνας που είχε χειριστεί το θέμα, με τη φράση που είπε στη Βουλή ότι, «αν δεν είχαν λειτουργήσει κάποιοι υποβρυχίως, δεν θα είχε υπάρξει πρόβλημα». Διαβάστε περισσότερα εδώ

Κύκλοι του κ. Αβραμόπουλου, πάντως, είπαν την Πέμπτη ότι ο ίδιος ο υπουργός διευκρίνισε στους δημοσιογράφους μετά την ομιλία του, ότι η αποστροφή του αφορούσε στην υπουργία Τσοχατζόπουλου.

Κλείσιμο
Έτσι, το ΠΑΣΟΚ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μια επιστολή προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, με ημερομηνία 16 Οκτωβρίου, στην οποία είχε εσωκλείσει φάκελο με το ιστορικό της υποθεσης για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, κάνοντας λόγο για «χυδαία και συκοφαντική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ».

Με αυτό τον τρόπο, το ΠΑΣΟΚ θέλει να καταδείξει ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν πλήρως ενημερωμένος, πριν δώσει τις απαντήσεις που έδωσε στον κ. Τσίπρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης