ΣΥΡΙΖΑ: Η Χρυσή Αυγή κάνει «παιδομάζωμα»

ΣΥΡΙΖΑ: Η Χρυσή Αυγή κάνει «παιδομάζωμα»

Σχολιάζοντας την  "διαπαιδαγώγηση και τα σεμινάρια πατριδογνωσίας" σε εξάχρονα παιδιά σε τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής

ΣΥΡΙΖΑ: Η Χρυσή Αυγή κάνει «παιδομάζωμα»
"Δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο μια εγκληματική συμμορία, όπως η Χρυσή Αυγή να μαζεύει παιδάκια για να τους κάνει πλύση εγκεφάλου με ναζιστική προπαγάνδα" αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στόχος του "σύγχρονου παιδομαζώματος" είναι όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ  "να παραχθούν γενίτσαροι του χιτλερισμού, φανατικοί που θα αποτελούν υποχείρια της καλοζωισμένης ηγεσίας της Χρυσής Αυγής".

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κοινωνία να ενεργοποιηθεί ώστε να σταματήσει η υπονόμευση της ελευθερίας από τους "χιτλερικούς"  ενώ αφήνει αιχμές στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές που περιβάλλουν την Χρυσή Αυγή με σκανδαλώση ασυλία και κατηγορεί την κυβέρνηση πως υιοθετεί στην ατζέντα της.

Τι απαντάει η Χρυσή Αυγή μέσω Κασιδιάρη
Κλείσιμο

Στην αντεπίθεση περνά η Χρυσή Αυγή, μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε για τη «Διάπλαση των παίδων» που ξεκίνησε σε εξάχρονους μαθητές.

Μιλώντας σε σκληρό ύφος, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης, υπογράμμισε ότι, «με αφορμή κάποια μαθήματα ελληνικής μυθολογίας σε μικρούς φίλους της Χρυσής Αυγής, ξεσηκώθηκαν τα ανδρείκελα των κομμάτων και των καναλιών».

«Δυστυχώς γι' αυτούς, θα συνεχίσουμε ανάλογες εκδηλώσεις και με μαθήματα Ιστορίας, διότι μόνο Ελληνική Ιστορία δεν μαθαίνουν σήμερα τα παιδιά μας στο κράτος της ΔΗΜΑΡ και της Ρεπούση. Αυτό το κενό θα το καλύψει η Χρυσή Αυγή» συμπλήρωσε ο κ. Κασιδιάρης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης