ΣΥΡΙΖΑ: Από την Τετάρτη, λένε στην Κουμουνδούρου, είχε αποφασίσει ο Κασσελάκης την αποπομπή Παπανώτα

ΣΥΡΙΖΑ: Από την Τετάρτη, λένε στην Κουμουνδούρου, είχε αποφασίσει ο Κασσελάκης την αποπομπή Παπανώτα

Πηγές της Κουμουνδούρου αποδίδουν την καθυστέρηση της σχετικής ανακοίνωσης στο γεγονός ότι μεσολάβησε το ταξίδι της επιστοφής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την Αμερική

kasselakis_3
«Είναι μια απόφαση, την οποία την πήρε ο ίδιος ο Πρόεδρος και την πήρε χθες το βράδυ» εξήγησαν κομματικές πηγές, αναφορικά με την αποπομπή του υποψηφίου Ευρωβουλευτή, Δημήτρη Παπανώτα από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου.

Απλώς μεσολάβησε το ταξίδι της επιστροφής του από την Αμερική και με το που επέστρεψε στην Ελλάδα, ενημερώθηκε και για τα νεότερα δεδομένα και γνωστοποίησε την απόφαση, πρόσθεσαν. «Είναι θέμα ΣΥΡΙΖΑ το πως στέκεται απέναντι σε αυτά τα θέματα πρωτίστως» μετέδιδαν οι ίδιες πηγές.

Αναφορικά με την αυριανή ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, υπογράμμισαν πως αυτή θα έχει θετικό περιεχόμενο και προγραμματική στόχευση, χωρίς αναφορές στην ΝΔ, ενώ σύντομα θα τοποθετηθούν και οι 42 υποψήφιοι.

Μάλιστα, ο κ. Κασσελάκης θέλησε να μεταφέρει προς το Εκτελεστικό Γραφειο ένα από τα 5 ονόματα των προσώπων που θα προτείνει στο ευρωψηφοδέλτιο, αλλά τα μέλη του κομματικού οργάνου τον απέτρεψαν για λόγους εμπιστευτικότητας.

Κλείσιμο
Παράλληλα, αποτιμήθηκε ως πολύ θετικό βήμα αυτό των προκριματικών εκλογών, λέγοντας πως θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν και τα αλλά κόμματα την ίδια πρακτική.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία εξπρές - Οι περιοχές που πρέπει να βρίσκονται σε επιφυλακή από αύριο το μεσημέρι

Επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντά του μετά από ένα μήνα ο Ουίλιαμ


Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης